# #

8 Σεπ 2011

Ο Α. Σαμαράς προβλέπει λαϊκή εξέγερση και αναπόφευκτες εκλογές τον Νοέμβριο



ImageΟ πρόεδρος της ΝΔ προβλέπει κοινωνικές αναταραχές στους δρόμους και εντάσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι ο κ. Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι δεν το επιθυμεί,( κανει λαθος η μαλλον το ξερει καλα οτι το επιθυμει ο Γιωργος να την κανει και οτι ερχεται σειρα του και το παιζει προφητης κλπ ο Αντωνης....Καλα θα κανει να ρωτησει και τον ελληνικο λαο , ομως, που αυτος θα αποφασισει στις εκλογες...ας παρει μικρο καλαθι λοιπον και ας μην ερεθιζεται τοσο πολυ απο την εξουσια που νομιζει οτι θα παρει...) θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να κάνει εκλογές εντός του 2011, πιθανότατα τον Νοέμβριο, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα με τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, ενώ η τρόικα θα έχει κάνει την τελική «ακτινογραφία» των νέων μέτρων της κυβέρνησης.




Η εκτίμηση που υπάρχει στο επιτελείο του κ. Σαμαρά είναι πως οι βουλευτές του ...
ΠΑΣΟΚ μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης στις εκλογικές τους περιφέρειες και βλέποντας ότι μέχρι σήμερα οι ψήφοι που έχουν δώσει υπό δραματικές προειδοποιήσεις στα σκληρά μέτρα, δεν έχουν πιάσει τόπο, πολύ δύσκολα θα μπουν σε μία νέα βάσανο υπερψήφισης ενός νέου πακέτου που, εν πολλοίς, στρέφεται κατά των «σπλάχνων» του κυβερνώντος κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τους βουλευτές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους, θέτοντας, μάλιστα, συγκεκριμένες «κόκκινες γραμμές» για τις αλλαγές, με την επισήμανση μάλιστα ότι δεν είναι διατεθειμένος να μεταβεί στη ΔΕΘ με ένα πλούσιο «καλάθι παροχών» προς κάθε κοινωνική ομάδα.

 Όπως είπε, «δεν χαϊδεύουμε αυτιά γιατί δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ που έταζε τα πάντα στους πάντες».

 defencenet.gr


Η συμφωνια που εκανε ο Αντωνης με τον Γιωργο, προφανως δεν ειναι γνωστη στους βουλευτες του...Να μην τα λεμε κι ολα, ετσι Αντωνακηδες  και Γιωργακηδες??? Ετσι μετα κι απο διαφορες  κουβεντες στελεχων του ο Αντωνακης προσπαθει να τους μαζεψει απ εξω..απ εξω, διοτι νομιζει οτι ερχεται η σειρα του , φυσικα να συνεχισει τη δουλεια του ξεπουληματος της Ελλαδας και των Ελληνων...
Οι δημοσκοπησεις ειναι οι...δικες τους δημοσκοπησεις !!! Οι εκλογες ομως ειναι αυτες στις οποιες ο ελληνικος λαος θα αποφασισει...
Κια ξερει παρα πολυ καλα , ο λαος, οτι ο Αντωνης απλα θα συνεχισει την καταστροφη της χωρας....
Αντε , λοιπον, καντε εκλογες....Τις περιμενουμε πως και πως....


Αριστοφανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.