# #

10 Σεπ 2011

3 βουλευτές της ΝΔ ρουφιάνευαν στην Αμερικανική Πρεσβεία τα εσωτερικά της ελληνικής Κυβέρνησης!!!



Απίστευτα έγγραφα διέρευσαν στο εγκυρότατο wikileaks, σύμφωνα με τα οποία οι βουλευτές της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, Χρήστος Σταϊκούρας και Έλσα Παπαδημητρίου συζητούσαν με την πρεσβεία για τα εσωτερικά του κόμματός τους και της κυβέρνησης όσο φυσικά η Νέα Δημοκρατία ήταν στην εξουσία!!! 




Το θέμα είναι άκρως σοβαρό. Τι δουλειά έχουν βουλευτές να... αποκαλύπτουν τις μελλοντικές κυβερνητικές προθέσεις σε πρέσβη ξένης χώρας; Και το μεγαλύτερο ερώτημα: Ο Καραμανλής γνώριζε το περιεχόμενο των συζητήσεων; Γιατί αυτές αναμεταδίδονται με την διαβάθμιση του “Απορρήτου”;

Θα μου πείτε, μήπως υπάρχει κανείς από τους διακόσιους τόσους του ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΛΑΟΣ/ΔΗ.ΣΥ, που δε θα πήγαινε αν τον καλούσαν; Προφανώς όχι!

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν νέο τηλεγράφημα των wikileaks, ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατέβηκε στην Αθήνα,  για να διερευνήσουν μαζί με τους Αμερικανούς, το ενδεχόμενο να αυξηθεί η δύναμη του ΛΑΟΣ (κάτι που ήθελαν πολύ οι Αμερικανοί, ώστε να πληγεί ο  Καραμανλής), ο Χρήστος Σταϊκούρας, έλεγε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης οι ψηφοφόροι του δεν δίνουν σημασία στα εθνικά ζητήματα και άρα δεν θα ενισχυθούν οι εθνικιστές (said that the economic crisis dominated the concerns of his constituents, who paid little attention to nationalist issues.) ενώ η Έλσα Παπαδημητρίου έβλεπε (όπως η Ντόρα Μπακογιάννη) εκλογές, σε αντίθεση με τους άλλους δύο, που το θεωρούσαν απίθανο.

Δείτε εδώ τα έγγραφα που διέρρευσαν.



  
Βρώμισε ο τόπος από ρουφιάνους και προδότες αδέρφια!
Ένας πατριώτης σε αυτό το κωλοχανείο υπάρχει; Ένας...

  


Πηγές: olympia,grgreeknation.blogspot.combloglines.grvouliazoume.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.