# #

5 Σεπ 2011

Τα κανάλια φρόντισαν να μη δώσουν έκταση....Κανουν καλα την δουλεια τους


Ελληνικός χειμώνας

 Και ξαφνικά το διάλλειμα τελείωσε.  Τα ΜΑΤ βγήκαν μεσάνυχτα στο Σύνταγμα, τσακίζοντας στο ξύλο όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Συλλήψεις, προσαγωγές, ανοιγμένα κεφάλια, βρισίδια, μίσος.
 3 του Σεπτέμβρη χθες και από το Ταε κβο ντο  αναγγέλθηκε η οριστική εγκαθίδρυση μια νεας  χούντας.
 Όσοι δεν πήραν το μήνυμα πήραν μερικές γκλοπιές στο κεφάλι το βράδυ.  Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία – ορατή τουλάχιστον -.
 Οι νεολαίοι της ΠΑΣΠ προσπάθησαν, οι πρώην νεολαίοι που καθόντουσαν στις πρώτες σειρές προσπάθησαν επίσης .

 Οι πρώην πράσινοι φοιτητο-πατέρες  - υπουργοί όλοι – εναντίον των νύν.Και άλλοι προσπάθησαν, και ο Γ.Παναγιωτακόπουλος και αρκετοί που προσπάθησαν να μεταφέρουν στην ηγεσία, την απέχθεια της κοινωνίας για το "έκτρωμα ΠΑΣΟΚ". Μάταια.

 Τα κανάλια φρόντισαν να μη δώσουν έκταση....
Ούτε  το ξύλο που έπεσε
ΕΔΩ ανάμεσα σε ομιλητές που «τάχωναν» στο νεοφιλελεύθερο «ΠΑΣΟΚ»  - ΕΔΩ  
 και   ΕΔΩ
ούτε την απαξίωση της «συνδιάσκεψης» όπου οι περισσότεροι αμέσως μετά την τα σαρδαμ, έφυγαν τρέχοντας – πληροφορίες ότι εξαντλήθηκαν τα Lexotanil  από τα φαρμακεία της  περιοχής, ελέγχονται ακόμα -.
  ΕΔΩ  Ούτε έγινε αναφορά στο «πέσιμο» από συνέδρους στους «πρωτοκλασάτους»  υπουργούς από τους συνέδρους. Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου, άκουσαν τα εξ αμάξης, αλλά η  ησυχία … επιβάλλεται.
 Ο βομβαρδισμός του μυαλού συνεχίστηκε με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων να
περνάνε απο τον Ιούνιο που κατευθείαν στον Σεπτέμβριο. βαζοντας στο μυαλό των πολιτών .. ιδέες που σίγουρα δεν είχαν σκεφτεί. Πάντως το πώς το ΠΑΣΟΚ μέσα στο καλοκαίρι ξαναβελτίωσε τη θέση του και πως έγινε αυτό .. αφήστε το  .. μη το κουράζετε .....
Και ήρθε το βράδυ. Για να γεμίσει πάλι η πλατεία. Ειρηνικά χωρίς παρατράγουδα, με κόσμο που είχε όρεξη να συζητήσει, να μιλήσει να ακούσει. Ούτε συνθήματα, ούτε φωνές,  ούτε κουκούλες, τίποτα. Και όμως, όπως αρμόζει σε μία χούντα οι βρυκόλακες του Παπουτσή βγήκαν στις 12.00 τα μεσάνυχτα.
Και με μια απίστευτη αγριότητα έπεσαν πάνω στο κόσμο ανοίγοντας κεφάλια,  λυντσάροντας όσους διαμαρτυρόταν, μπαίνοντας σε τυροπιτάδικα, όχι για να ψωνίσουν, αλλα για να λυντσάρουν όποιον δεν τους γέμιζε το μάτι….. Έβγαιναν από παντού, ακόμα και μέσα από τα βαγόνια του Μετρό. 
Κυνήγι στην Ερμού, στο Μοναστηράκι, παντού. Προσαγωγές, συλλήψεις  και ότι άλλο μπορεί κάποιος να σκεφτεί για να τιμηθεί αυτή η μαύρη μέρα της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.
3 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 
 ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΕ   ΟΡΓΟΥΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.