# #

22 Ιουλ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της "Ολυμπιας Γης"...


Δημοτική Παράταξη
«Ολύμπια Γη»
Επικεφαλής
Κώστας Ι. Δημόπουλος



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιτόχωρο, 21 Ιουλίου 2011
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 4 Ιουλίου 2011 παρουσιάστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΑΔΟ (δημοτικό αμμωρυχείο).

Σε ερώτηση της παράταξής μας σχετική με το σημερινό ύψος των οφειλών προς την εταιρία, ο λογιστής της ΔΕΑΔΟ απάντησε ότι αυτές ανέρχονται σε ευρώ 2.400.000 εκ των οποίων περίπου ευρώ 1.150.000 αφορούν την κοινοπραξία που έχει αναλάβει τα έργα στο Αεροδρόμιο Μακεδονία.

Κατά την τοποθέτησή του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη» κ. Κώστας Δημόπουλος, διαμαρτυρήθηκε προς το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΑΔΟ για το ανεξέλεγκτο «άνοιγμα» της πίστωσης, θεωρώντας ότι με σωστή και έξυπνη διαχείριση θα έπρεπε να είναι το «χρυσωρυχείο» του..
Δήμου αλλά δυστυχώς δεν αξιοποιείται σωστά.

Ο κ. Δημόπουλος απέδωσε ευθύνες στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΑΔΟ, τα μέλη του οποίου, κατά πλειοψηφία, ασχολούνται με επαγγέλματα απολύτως άσχετα με τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Τα μέλη αυτά, που τα περισσότερα ήταν υποψήφιοι με το συνδυασμό του «εν αργία», ορίστηκαν στην ουσία από τη συμπολίτευση για να «εξοφληθούν προεκλογικά γραμμάτια

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο κ. Δημόπουλος κατά την τοποθέτησή του αυτή, δεν υπονοούσε τον κ. Γιάννη Νίκα, που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΑΔΟ, που δεν ήταν υποψήφιος σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές.

Ο κ. Γιάννης Νίκας, πέρα από τη δεκατετράμηνη προγενέστερη θητεία του στο διοικητικό συμβούλιο της τότε ΔΕΑΛ, έχει πολύ πλούσια εμπειρία από επιχειρήσεις και ίσως είναι από τους ιδανικότερους για τη θέση αυτή. Διατηρούσε με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από σαράντα χρόνια επιχειρήσεις εστίασης στην Αμερική και από τότε που συμμετέχει στη δημοτική επιχείρηση, προσφέρει αφιλοκερδώς και ακάματα τις γνώσεις του.

Σύμφωνα με την παγία θέση της «Ολύμπιας Γης», τα κριτήρια επιλογής των στελεχών στις θέσεις ευθύνης πρέπει να είναι αξιοκρατικά και όχι «ρουσφετικά».

Πρέπει βέβαια να επαναλάβουμε τη διαπίστωση ότι από την παλαιοκομματική τακτική του «ρουσφετιού» δείχνει κατά καιρούς να διαφοροποιείται ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γιώργος Φαρμάκης, που στη στελέχωση της επιτροπής τουρισμού, όπως αναφέραμε στο δελτίο τύπου της 7-7-2011, υιοθέτησε τη θέση της «Ολύμπιας Γης» να τοποθετήσει ως εκπρόσωπο της έμπειρο ξενοδόχο, η οποία έχει εκλεγεί σύμβουλος τοπικής κοινότητας με την παράταξή μας. Ελπίζουμε δε να συνεχίσει την ίδια τακτική στη στελέχωση όλων των οργάνων του Δήμου μας, γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.

Το γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.