# #

23 Ιουν 2011

Ε. Βενιζέλος: Να πληρώσουν οι πολιτικοί και οι έχοντες


Image Θα πεθανουν της πεινας οι βουλευτες , υπουργοι και λοιποι χορτατοι...
Έκτακτη εισφορά 5% από βουλευτές, υπουργούς, διευθύνοντες συμβούλους δημοσίων οργανισμών , κτλ και «έχοντες» ζήτησε ο Ε. Βενιζέλος. 


Ο Υπουργός είπε...
στο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ πως το αφορολόγητο πρέπει παράλληλα να κατέβει από τις 12 στις 8 χιλιάδες ευρώ , με εξαίρεση τους νέους έως 30 ετών, τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, τους άνεργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.


Χλιαρές ήταν οι αντιδράσεις από βουλευτές όπως η Βάσω Παπανδρέου που είπε πως " δεν γίνεται κάθε χρόνο να πληρώνουμε 23 δισ. ευρώ σε τόκους".


  Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι οι ευρωπαίοι υπουργοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονος ότι δεν είχε πάει καμιά συμφωνία για την αλλαγή των μέτρων προκειμένου να καλυφθούν τα 3,8 δισ. Ευρώ της «μαύρης τρυπας».



2 σχόλια:

  1. Ρε και μας δουλεύει και ψεύδεται ο χοντρός.
    8.000 ευρ το αφορολόγητο για όλους, για τους βουλευτές και δικαστικούς που είναι πιο ίσοι από όλους παραμένει το αφορολόγητο στις 72.000 Ευρώ, κάπως έτσι αισθάνεται ο Βενιζέλος το δίκαιο φορολογικό σύστημα, τι άραγε μπορούμε να περιμένουμε από την μαφία και κόζα νόστρα του ΠΑΣΟΚ,μάλλον την ευθανασία ειδικά συνταξιούχων και ανέργων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαστε ολοι τοσο θυμωμενοι και το βλεπουν...αλλα συνεχιζουν απτοητοι να καταστρεφουν τα παντα...Ειναι δυνατον να το ζουμε αυτο?
    Δεν ειναι απιστευτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.