# #

6 Μαΐ 2011

Ανεξαρτησία...Λαϊκή Κυριαρχία




Τι φώναζαν οι ΠΑΣΟΚοι στη γιορτή του Πολυτεχνείου μπαμπά;;;
Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!

Ποιές συνθήκες έβγαλαν τον Άρη στο βουνό το 40φεύγα;
Ποιές συνθήκες έβγαλαν τον Τσε στο βουνό το 50φεύγα;


Η σκλαβιά μάγκες. Τόσο η εδαφική και κυριαρχική, όσο και η κοινωνική και οικονομική.

Ας μην γράψω για τον Άρη, διότι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ως αναρχοκομμούνι και δεν θα το ήθελα. Ας γράψω για τον Τσε που είναι και τρέντυ. Μέχρι και σε συσκευασία προφυλακτικού τον βγάλαμε, έτσι για να έχουν την ψευδαίσθηση οι δεξιούλιδες ότι πηδάνε επαναστατικά και οι αριστερούλιδες ότι πηδάνε τη δεξιά και μάλιστα με προφυλακτικό ΓΡΑΜΜΗΣ...χαχαχαχαχα!!!

Ο Γκεβάρας λοιπόν, ελληνιστί, ήταν ...γιατρουδάκος και έβλεπε ο κακομοίρης τη μιζέρια του λαού του. Οι γεωργικές εκτάσεις ανήκαν στους Αμερικάνους, τα ξενοδοχεία στους Αμερικάνους, τα νερά, τα ρεύματα στους Αμερικάνους, η κυβέρνηση στους Αμερικάνους. Είδε κι απόειδε λοιπόν και εντέλει είπε "Άϊ σιχτίρ κι εσύ κι ο γρύλος σου"!!! Κάπως έτσι τέλος πάντων και πήρε τα βουνά.

Βλέπετε καμιά διαφορά από το σκλαβοπάζαρο που βιώνουμε στο μικρό και όμορφο κρατίδιο που ζούμε; Πού ανήκουν τα βουνά, οι λίμνες, οι θάλασσες, τα νησιά, τα μνημεία, οι κάμποι; Δεν κινδυνεύει η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ λέει ο Τζορτζ Τζέφρυ Τζούνιορ. Βεβαίως και δεν κινδυνεύει, αφού δεν υφίσταται! Πού ανήκει ο κώλος μας λοιπόν; Σε αυτόν που θα χει το πλειοψηφικό πακέτο του χρέους μας...χαχαχαχαχα...λες και μιλάμε για το μετοχικό κεφάλαιο της Μαρφίν.

Όταν λοιπόν περάσω από την Ακρόπολη και δω ένα πολύ ωραίο κόκκινο μισοφέγγαρο, τι θα μου πεις Τζορτζ; Πολέμα για την πατρίδα; Πολέμα για την ανεξαρτησία; Πολέμα για την λαϊκή κυριαρχία μήπως;

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα...ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;

Τσάγια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.