# #

16 Μαΐ 2011

Η εκπαίδευση του μπάτσου.. Ένα βίντεο για τον κο Παπουτσή




Δες στο βίντεο πώς εκπαιδεύεται ένας μπάτσος δολοφόνος κε Παπουτσή.. Η κυβέρνηση των «ανικάνων» του Καραμανλή άφησε την Αθήνα να καεί χωρίς την παρέμβαση της αστυνομίας για να μην κατηγορηθεί ως δεξιά, ενώ η κυβέρνηση των «προθύμων» του Γιωργάκη εξαπολύει τους λυσσασμένους μπάτσους εναντίον των πολιτών για να μην κατηγορηθεί από τις αγορές ως αριστερά.. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα..


Γιατί ο λόγος που εμπιστεύονται οι τοκογλύφοι των «αγορών» τον Γκιόργκο δεν είναι φυσικά ό,τι θα σώσει την Ελλάδα, (αυτό το ακούνε και κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια) αλλά ότι μόνο αυτός και ο διαβόητος πασοκισμός με την στήριξη των καθεστωτικής δημοσιογραφίας μπορούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα απέραντο μνημόνιο προκειμένου να αρπάζουν εσαεί τους τόκους τους..


Έτσι λοιπόν δείχνει η κυβέρνηση των Γιωργάκηδων στις αγορές την αποφασιστικότητα της. Αρπάζοντας μισθούς και συντάξεις και εξαπολύοντας ένα κύμα απίστευτης βίας και αυταρχισμού. Είναι ο μόνος τομέας στον οποίο διαπρέπει. Σε οποιονδήποτε άλλο τομέα έχει αποτύχει παταγωδώς και αυτό το ομολογούν πλέον οι πάντες, ντόπιοι και ξένοι. Τώρα ετοιμάζει νέο μνημόνιο για να μας «σώσει» από το προηγούμενο που η ίδια υπέγραψε στις πλάτες μας. Βιώνουμε πραγματικά συνθήκες καθεστώτος και μέρα με τη μέρα βυθιζόμαστε ολοένα και σε μεγαλύτερη δυστυχία. Συντάγματα και κοινοβούλια τα έχουν γραμμένα κανονικά εκεί που γράφουν και τους πολίτες αυτής της χώρας. Συνεχείς υπόγειες διαβουλεύσεις, όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος ο Στρός Καν, ενώ ένα πέπλο απόκρυψης και παραπληροφόρησης σκεπάζει τη χώρα.. Μέχρι και οι ίδιοι οι βουλευτές του πασοκ άρχισαν να διαμαρτύρονται δημοσίως για την παντελή έλλειψη ενημέρωσης τους.. Κι αν δεν είναι ενημερωμένοι αυτοί οι «εκλεγμένοι», φανταστείτε πόσο ενημερωμένοι είναι οι πολίτες, παρά το γεγονός ότι η ασυνείδητη καθεστωτική δημοσιογραφία αναγκάζεται πια να ψελλίζει κάπου-κάπου μερικές αλήθειες, όταν φυσικά δεν τις αποκαλύπτει η ίδια αλλά οι άλλοι..

Δες λοιπόν στο βίντεο, πώς εκπαιδεύεται ένας μπάτσος δολοφόνος κε Παπουτσή.. Όσο και αν χαίρεσαι που έγινες υπουργός, όσο και αν επιμένεις ότι εσύ διαφέρεις γιατί είσαι πιο ..πασόκ από τους άλλους, για ένα πράγμα να είσαι σίγουρος. Πώς όπου και αν ανήκεις, στον «βαθύ» ή στον «ρηχό», στον «κάθετο» ή στον «οριζόντιο» πασοκισμό, όταν μια κυβέρνηση λειτουργεί πίσω από τις πλάτες των πολιτών και εναντίον τους, τότε η αστυνομική βία και ο αυταρχισμός αποτελούν την φυσική συνέπεια για την διεκπεραίωση της όποιας βρώμικης δουλειάς έχει αναλάβει.-(τελεία και παύλα)

http://sofistis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.