# #

16 Μαΐ 2011

Η "απόπειρα βιασμού" της καμαριέρας, τελικά ήταν διπλός βιασμός;



ImageΝέα στοιχεία που δεν μιλάνε απλώς για "απόπειρα βιασμού" αλλά για κανονικό βιασμό έρχονται στην δημοσιότητα αναφορικά με την επίθεση του διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινικ Στρος Καν στην καμαριέρα στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης: Σύμφωνα με την καταγγελία, βγαίνοντας από το μπάνιο γυμνός επιτέθηκε στην καμαριέρα, την οποία και κακοποίησε σεξουαλικά δύο φορές, ενώ στη συνέχεια την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα. Κάποια στιγμή, η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και κατήγγειλε το περιστατικό στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ρούσβελτ, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
«Όταν οι επιθεωρητές έφθασαν στο ξενοδοχείο, ο Ντομινίκ Στρος-Καν είχε ήδη αποχωρήσει και από την...

κατάσταση του δωματίου- που κόστιζε 3.000 ευρώ τη βραδιά- βγήκε το συμπέρασμα ότι έφυγε βιαστικά, καθώς είχε ξεχάσει προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και το κινητό του» τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο Ουίλιαμ Τέιλορ, ο ένας από τους αμερικανούς δικηγόρους του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν, δήλωσε σήμερα ότι ο πελάτης του είναι καλά, αφότου τον είδε σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, όπου ανακρίνεται για μια υπόθεση απόπειρας βιασμού.

«Τον είδαμε, είναι καλά, και θα είμαστε μαζί του στο δικαστήριο αργότερα σήμερα το απόγευμα», δήλωσε τηλεφωνικά ο Τέιλορ, δικηγόρος του στην Ουάσιγκτον.

Ο Στρος-Καν έχει επίσης ως συνήγορο υπεράσπισης ένα δικηγόρο της Νέας Υόρκης, τον Μπέντζαμιν Μπράφμαν, ο οποίος επίσης πήγε στην αστυνομία νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.

Ο κ. Τέιλορ αρνήθηκε να δώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με την ανάκριση και για την προβλεπόμενη ώρα της εμφάνισης τους στο δικαστήριο, λέγοντας ότι δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης και απόπειρας βιασμού για την οποία κατηγορείται ο κ. Στρός Καν.
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.