# #

10 Μαΐ 2011

Εκδήλωση στη Λεπτοκαρυά για την παγκόσμια ημέρα της μητέρας




 
Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, ο Πολιτιστικός Όμιλος Γυναικών Λεπτοκαρυάς διοργάνωσε μουσική εκδήλωση, στην καφετέρια «Αφροδίτη», στην παραλία Λεπτοκαρυάς, με θέμα «νότες…
χρώματα μητρικής ψυχής».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκαν αποσπάσματα από σύγχρονα και κλασικά έργα λογοτεχνίας που συνοδεύονταν από ζωντανή έντεχνη μουσική και τραγούδια που ερμήνευσε ο Δημήτρης Κρεμμύδας και η σύζυγός του Ιωάννα. Παράλληλα, μικροί μαθητές και μαθήτριες απήγγειλαν ποιήματα με θέμα τη μάνα.
Τα μέλη του συλλόγου προσέφεραν πολλές λιχουδιές και παραδοσιακά γλυκά στον κόσμο. Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε επίσης και έκθεση χειροποίητου κοσμήματος, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του «Αντωνοπούλειου Ιδρύματος».
Σ’ αυτή τη γιορτή παραβρέθηκε πλήθος γυναικών από τον διευρυμένο πλέον Δήμο Δίου-Ολύμπου, καθώς επίσης και από τη Λεπτοκαρυά.
Παραβρέθηκαν επίσης ο νυν δημαρχεύων Γιώργος Φαρμάκης με τη σύζυγό του Φρόσω Αμανατίδου, η σύζυγος του δημάρχου Δίου Ολύμπου, Ντίνα Παπαθανασίου, η αντιδήμαρχος Μαρία Τσιμήτρη, η πρώην αντιδήμαρχος Γενοβέφα Τσιαπάρη, οι δημοτικές σύμβουλοι Σοφία Ζουρζούρα, Σοφία Νούλα και Μαρία Ζέρβα, τοπικοί και τοπικές σύμβουλοι του δήμου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, φίλοι και φίλες του Πολιτιστικού Ομίλου Γυναικών Λεπτοκαρυάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.