# #

11 Μαΐ 2011

Ακόμα εδώ είστε ;


Δώστε μου μια καλή δικαιολογία . Πέστε μου κάτι να το πιστέψω! Ένα ψέμα ακόμα  στην ανάγκη…, μια μπαρούφα πετυχημένη. 
Κάτι τέλος πάντων που να μη με κάνει σαν ψηφοφόρο να  μην κατεβάσω πιο κάτω τα δυο κόμματα από εκείνο το 20% που τους έδωσα. 
Τι πρέπει να γίνει αγαπητοί της κυβέρνησης για να μας  πείσετε ότι όλα πάνε καλά; 
Δώστε μας μια επιτυχία σας. Ένα σχέδιο  που να πέσατε μέσα..
 Καλά δεν μιλάμε για μέλλον και προοπτικές, όπου εκεί έχετε  κάνει τους περισσοτέρους Έλληνες καταθλιπτικούς, να σκέπτονται μόνο  τα μαύρα χρόνια που έρχονται και τα δύσμοιρα παιδιά μας, τις χειρότερες μέρες, τις χρεοκοπίες… το θάνατο! 
 Τι πεθαμενατζήδες είστε εσείς;   
 Στο θεό που πιστεύετε, με όλα αυτά, αν ήσασταν στη θέση μας, πώς θα αντιμετωπίζατε αυτόν που έχει σχέδιο να  καταργήσει  αυτή τη χώρα, να την ξεπουλήσει και να εξευτελίσει τους πολίτες της; Αλήθεια, αν κάποιος δεν θέλει να σας βρίσει, να σας  γιαουρτώσει  ή να σας κλωτσήσει, νομίζω ότι θα ήταν πολύ... δίκαιο να σας μηνύσει. 
Με ουκ ολίγες κατηγορίες. Υποδούλωση πατρίδας, κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, άσκοπη χρήση εξουσίας και ένα σωρό άλλα…
  Ποια δικαιολογία έχετε για όλα αυτά που συμβαίνουν; Ότι συνεχίζει και υπάρχει η Ελλάδα σαν χώρα;  
Μπορούσε δηλαδή   να είναι και πολύ χειρότερα τα πράγματα; Ίσως, να μην δουλεύει τίποτε, ούτε γιατρός, ούτε νοσοκομείο, να πεθαίνουνε σαν τα σκυλιά στους δρόμους …  Ναι, μετά το κακό υπάρχει και το χειρότερο και το χείριστο..  
Εδώ θα μπορούσατε  άνετα να κάνετε έναν διαγωνισμό, μαζί με τα αδερφάκια σας της ΝΔ, για το ποιος είναι το πιο  "άχρηστο είδωλο"!  Ποιος μπορεί να πιάνει μάλαμα και να το κάνει σκατά..
Απορώ πάντως με τη δύναμη του θράσους σας. Συνεχίζετε  όλοι μαζί με τη ΝΔ να επιμένετε να θέλετε την ηγεσία αυτής της χώρας  Την έχετε υποθηκεύσει  κανονικά  με μνημόνια και δάνεια, και ακόμα επιμένετε να υπάρχετε στο προσκήνιο.  Συγχαρητήρια στο θράσος σας.
 Οποιοσδήποτε άλλος είχε μια μεγάλη αποτυχία στη δουλειά του, θα κοιτούσε να τα μαζέψει και  να κάνει κάτι άλλο. Να φύγει, να μην βλέπουν οι άλλοι τα χάλια του.   Εσείς θέλετε να μας πείσετε ότι τα μάτια μας φταίνε για τη μαυρίλα όλη που βλέπουμε γύρω μας! 
 Αλλά επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά!   Η κοινωνία και η χώρα είναι σαν μια χύτρα που βράζει, και κάποια στιγμή θα εκραγεί. Και εσείς δυναμώνετε κάθε μέρα τη φωτιά.
 Πρότασή μου: Καταθέστε τα χαρτοφυλάκια σας, καταθέστε τις εντολές που σας έδωσε ο λαός και αποσυρθείτε άπαντες! 
 Να δημιουργηθεί  μια νέα αντιπολίτευση  με τελείως νέες δυνάμεις που θα  απελευθερωθούννα αναλάβουν τη χώρα και να μην δεσμεύονται σε τίποτε από όλες αυτές τις αλυσίδες  που μας περάσατε στο λαιμό μαζί με τους τοκογλύφους σας , που ξεζουμίζουν  και ξεφτιλίζουν και χώρα και πολίτες  και ότι μας απέμεινε .. Επιτέλους δε σας λέει τίποτε ότι σας προτιμά μετά βίας το 20 % του Ελληνικού λαού;
 Να μην  σας πω ότι και αυτά φάσκελα είναι …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.