# #

16 Μαΐ 2011

«Το σπίτι μας έπιασε φωτιά»...


Δήμος Δίου – Ολύμπου
Δημοτική Παράταξη «Ολύμπια Γη»
Επικεφαλής: Κώστας Ιω. Δημόπουλος









ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιτόχωρο, 16-5-2011

Πιστεύουμε ότι από την περασμένη Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011, ο Δήμος μας άλλαξε σελίδα. Η αργοπορημένη απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, έθεσε σε αργία τον «εκλεγμένο δήμαρχο», αφού ο Δήμος μας διήνυσε το πρώτο τετράμηνο του 2011, εγκλωβισμένος στα «κρυφά» δικαστήρια του ενός και στα χρέη των ...
προηγουμένων, χωρίς προτάσεις, λύσεις, και προοπτική.
Η εποχή του εγωισμού, της αλαζονείας, της ανομίας και της ασέβειας προς το δημότη πέρασε ανεπιστρεπτί, όσο κι αν κάποιοι δεν θέλουν να το χωνέψουν. Ας σταματήσουν επιτέλους να πετάν το μπαλάκι των ευθυνών από δω κι από κει και να αντιληφθούν, ότι για την ομαλότητα της πολιτικής ζωής, θα πρέπει να δράσουν τώρα.
Καλούμε τη δημοτική αρχή να κοιτάξει κατάματα το πρόβλημα και τους συμβούλους της να λειτουργήσουν ως ιθύνοντες σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Πρέπει να καταλάβουν ότι «το σπίτι μας έπιασε φωτιά» και οφείλουν να τη σβήσουν με όποιες δυνάμεις διαθέτουν. Το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από όλα, με «καθαρή», ελπίζουμε, σχέση δημοτικής αρχής – πολιτών.
Η «Ολύμπια Γη», σεβόμενη πρωτίστως τους Νόμους, δίνει, όπως πάντα, το «παρών» στις εξελίξεις, ασκώντας γόνιμη αντιπολίτευση, ελέγχοντας, προς όφελος του Δήμου και του δημότη, τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, διατυπώνοντας πρόταση για το καλύτερο.

Το γραφείο τύπου
και ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.