# #

17 Μαΐ 2011

ΣΤΗΝ “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ


Δημόσιες δηλώσεις νομιμοφροσύνης και δοσιλογισμού απαιτούνται λοιπόν, οι γραφειοκράτες απαιτούν ανθρώπινη σάρκα.
Τους ενδιαφέρει η άποψη του λαού?
Στη θεωρία, γιατί όταν καταψηφίζονται σε δημοψήφισμα το αγνοούν επιδεικτικά, ή το ...
επαναλαμβάνουν εκβιαστικά μέχρι να φέρουν το αποτέλεσμα που
θέλουν. Ευρεία εθνική αποδοχή, ας πούμε 2973-2 του λαού του Αιγίου ενάντια στο σκηνικό που στήσατε για να ξεπουλήσετε τη χώρα σας κάνει;
Το Πατριωτικό Μέτωπο προτείνει να σταματήσει αυτή η  πιπιλα της “Ευρώπης” “Δημοκρατίας” από την ΕΕ
Πέστε το πολίτευμα Κλεπτοκρατία, την ιδεολογία σας Τραπεζιτουπαλληλικό Μεγαλοϊδεατισμό και την οντότητά σας “Kίρκη”
και συνεχίστε να γρούζετε χωρίς εμάς, τους Έλληνες.
Ά, κι εκείνα τα δανεικά που συμφωνήσατε με τους τραπεζουπαλληλίτες σας, 20 δις κεφάλαιο 780 δις τοκοχρεωλύσια,
να τα ψάξετε στην υποδοχή του γονεϊκού σας μέρους β*
*Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με την απόφαση 12267,  μεταξύ άλλων συνιστά να καταπολεμηθεί ως σεξιστικό στερεότυπο (!) η χρήση του όρου «μητέρα» . Συνιστάται λοιπόν η παράκαμψη της χρήσεως της εννοίας αυτής, ως ανασταλτική της «ισότητας των φύλων».
Ιδιαιτέρως «προοδευμένη» επ᾿ αυτού προκύπτει η Ελβετία. Συμφώνως προς νέα οδηγία περί της υπηρεσιακώς ενδεικνυομένης γλώσσας, εμπίπτει η χρήση των εννοιών «πατέρας» και «μητέρα» εις την κατηγορία των καλουμένων «εννοιών διακρίσεων»· συνεπώς τα παιδιά δεν θα μπορούν επισήμως να έχουν πατέρα και μητέρα αλλά «γονεϊκά μέρη» ή «α’ καὶ β’ γονεϊκό» ως γονείς. «Ἡ οδηγία είναι υποχρεωτική προκειμένου περί υπηρεσιακών δημοσιευμάτων και εγγράφων», εξήγησε ἡ Isabel Kamber, υποδιευθύντρια του Γερμανικού τομέα της Κεντρικής Γλωσσικής Υπηρεσίας της ομοσπονδιακής καγκελαρίας της Ελβετίας.
Σχόλιο:
Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε δηλαδή υπέρ μιας έκθεσης που στόχο έχει να υποχρεώσει όλα τα κράτη μέλη να αναγνωρίσουν ως έγκυρα τα «πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης» που προέρχονται από κράτη μέλη της ΕΕ που επιτρέπει GAY γάμους, (ή και πολυγαμικούς –πχ. Ολλανδία) αφού οι γονείς δεν θα είναι πια «πατέρας» και «μητέρα».
Τοιουτοτρόπως ευθυγραμμίζονται οι πολιτικοί ιθύνοντες της Βέρνης προς τη γραμμή της κατ᾿ εφαρμογή της ισότητας των φύλων υποβολής αποφάσεως 12267 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ἡ συγκεκριμένη υποβολή θα είναι και ευνοϊκή προς τη διεκδίκηση γονεϊκότητας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια· οπότε κάποιο παιδι με «κοινωνικούς γονείς» δύο λεσβίες γυναίκες, δεν θα έχει πια (όπως τώρα) μία μητέρα και μία θετή μητέρα αλλά δύο «γονεϊκὰ μέρη»: γονεϊκὸ μέρος 1 και γονεϊκὸ μέρος 2.
Θα είναι όμως αναγκαίο και συνεπές προς την ως άνω γραμμή να αλλάξει και ο παππούς εις προγονέα 1, και η γιαγιά σε προγονέα 2 – ή, ακόμη καλλίτερα, σε προγονεϊκὸ μέρος 1.1, προγονεϊκὸ μέρος 1.2 καθώς και προγονεϊκὸ μέρος 2.1 και προγονεϊκὸ μέρος 2.2 …
Κι όταν αλλάζει το παιδί φύλο με επέμβαση θα λέγεται upgrade 6.1
Θα διερωτάστε ελλόγως, τι παίρνουν εκεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο; Κι όμως είναι αλήθεια. Η παγκόσμια διακυβέρνηση αν δεν αποτραπεί θα δημιουργήσει κοινωνίες και άτομα που ούτε η πιο εφιαλτική φαντασία του ανθρώπου δεν έχει συλλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.