# #

4 Οκτ 2010

Η κατάσταση θα επιδεινωθεί με νέα μέτρα....

Η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα γίνεται δραματική για τα νέα ζευγάρια καταρχήν για τη δουλειά και το μεροκάματο καθώς και για την κοινωνική πολιτική», είπε η... γενική γραμματέας του ΚΚΕ, καλώντας τους νέους ανθρώπους στις αυτοδιοικητικές εκλογές να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια που υποστηρίζει το κόμμα της.

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Ίλιον για τα προβλήματα των νέων ζευγαριών, η Αλέκα Παπαρήγα ανέφερε ότι «τις επόμενες μέρες θα έρθει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο το οποίο λέει ότι οι επιχειρήσεις που αισθάνονται ότι πιθανόν να μην επιβιώσουν να προσλαμβάνουν προσωπικό με 592 ευρώ μεικτό. Και δεύτερο θα ισχύει η επιχειρησιακή σύμβαση, η σύμβαση δηλαδή της κάθε επιχείρησης. Καταλαβαίνετε τινάζεται στον αέρα μία κατάκτηση των εργαζομένων, για τις συνθήκες του καπιταλισμού, όχι πραγματική, και μας πάει 100 χρόνια πίσω».

Η γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε τους νέους ανθρώπους να οργανωθούν, να μπουν στην πολιτική μάχη και να ενταθεί ο αγώνας το επόμενο διάστημα, καθώς προβλέπεται ότι τους επόμενους μήνες, η κατάσταση θα επιδεινωθεί με νέα μέτρα και εκτός μνημονίου, που θα φέρει η κυβέρνηση.

Για να αντιμετωπιστούν, τουλάχιστον εν μέρει, αυτά τα προβλήματα, η κ. Παπαρήγα είπε ότι πρέπει να αυξηθεί το επίδομα ανεργίας και η πρόσβαση σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν πρέπει να πάει η ψήφος τους χαμένη, «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να πάθουν νίλα», και ζήτησε να υποστηριχθούν οι συνδυασμοί που υποστηρίζονται από το ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.