# #

20 Ιουν 2010

«το PKK θα πνιγεί στο ίδιο του το αίμα»....Ποιος το ειπε????

Απειλές εναντίον του απαγορευμένου δια νόμου κουρδικού κόμματος PKK, εξαπέλυσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι «το PKK θα πνιγεί στο ίδιο του το αίμα». Οι δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού έγιναν με αφορμή τη σειρά επιθέσεων κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 12 τούρκοι στρατιώτες.

Οι 11 στρατιώτες σκοτώθηκαν ....
νωρίς χθες Σάββατο στη διάρκεια επίθεσης του PKK εναντίον στρατιωτικής βάσης στην ανατολική Τουρκία. 'Ένας ακόμα στρατιώτης έχασε σήμερα την ζωή του σε άλλη επίθεση.

Ως αντίποινα, τουρκικά βομβαρδιστικά έβαλαν εναντίον θέσεων των κούρδων ανταρτών στο βόρειο Ιράκ. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους του τουρκικού στρατού ότι κατά τις επιθέσεις σκοτώθηκαν πάνω από 100 κούρδοι αντάρτες.

Μιλώντας στην κηδεία των στρατιωτών δήλωσε ότι «η τρομοκρατία δεν θα μπορέσει να διακόψει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας για να αναπτυχθεί και να γίνει πιο ισχυρή. Δεν θα μπορέσει να επιτύχει τους βρώμικους σκοπούς του (το ΡΚΚ)».

«Οι επιθέσεις δεν θα καταφέρουν να εκμαυλίσουν τις αρχές ασφαλείας και να διασπάσουν την αποφασιστικότητά μας. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε αυτή τη χώρα με γενναιότητα», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

http://tvxs.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.