# #

26 Ιουν 2010

ΕΛΛΑΣ 2010 : ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ......

ΕΛΛΑΣ 2010 : ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Ασφαλώς ο καθένας μας αναρωτιέται " Αυτή η αγανάκτηση μέσα στην κοινωνία , θα οδηγήσει τελικά σε εξέγερση ή θα ατονήσει ; " . Νομίζω πώς γνωρίζω την απάντηση που θα πρέπει να δώσει ο καθένας μας : "Αν ΕΓΩ καθήσω ήσυχος στο σπιτάκι μου , η εξέγερση δεν θα γίνει και η Νέα Τάξη θα νικήσει " .




Επιχειρώ να γράψω το χρονικό της ( επερχόμενης ) λαϊκής έκρηξης για να βοηθήσω τον ιστορικό του μέλλοντος . Τα καθεστωτικά βοθροκάναλα παραποιούν ή αποκρύπτουν τα γεγονότα . Αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ και πηγές του διαδικτύου ή πληροφορίες που ταξιδεύουν απο στόμα σε στόμα . Εάν βρείτε λάθη σε όσα γράφω υποδείξτε τα . Εάν γνωρίζετε γεγονότα που αγνοώ , γνωστοποιήστε τα .





Μετά την εγκατάσταση της δήθεν δημοκρατίας ( το 1974 ) αρχίζει η τελευταία φάση παρακμής του νεοελληνικού κρατιδίου . Αργή και δυσδιάκριτη στην αρχή , επιταχυνόμενη με την πάροδο του χρόνου . Παραθέτω έναν κατάλογο των πράξεων των κηφήνων που έχουν προσβάλλει βάναυσα την νοημοσύνη μας . Ακόμη και για ένα απο αυτά θα είχαν κρεμαστεί .....
σε μία ευνομούμενη χώρα :

1) Σκάνδαλο Κοσκωτά ( γύρω στο 1989 )
2) Φιάσκο στα Ίμια
3) Φιάσκο Οτσαλάν
4) Παράλυση της χώρας απο κλείσιμο της Εθνικής Οδού απο τα τρακτέρ ( κινητοποιήσεις αγροτών )
5) Παράλυση της χώρας απο κλείσιμο της Εθνικής απο τις νταλίκες ( κινητοποιήσεις φορτηγατζήδων )
6) Μεγάλες μαθητικές κινητοποιήσεις όταν ήταν υπουργός παιδείας ο Αρσένης
7) Σκάνδαλο Χρηματιστηρίου ( 1999 )
8) Σκάνδαλο Ζαχόπουλου
9) Σκάνδαλο SIEMENS
10 ) Κάψιμο ( κάθε χρόνο ! ) του Πολυτεχνείου απο "άγνωστους" κουκουλοφόρους .
11) Το βιβλίο της Ρεπούση
12) Η κατάργηση του αυτοδιοίκητου της Δικαιοσύνης ( Ιούλιος 2008 )
13) Σκάνδαλο ύποπτου πλουτισμού Βουλγαράκη
14) Σκάνδαλο Βατοπαιδίου ( Φθινόπωρο 2008 )
15) Διεθνής οικονομική κρίση ( Φθινόπωρο 2008 )
16) Κάψιμο των μεγάλων πόλεων απο κουκουλοφόρους ( έπειτα απο φόνο 15 χρονου απο αστυνομικό τον Δεκέμβριο του 2008 )
17 ) Κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις αρχές του 2009
18 ) Αμερικανικά φαινόμενα στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα : ένοπλος μαθητής εκ Ρωσίας πυροβόλησε συμμαθητές του και μετά αυτοκτόνησε ( Απρίλιος 2009 )
19 ) Έξαρση εγκληματικότητας και εισβολής μεταναστών την άνοιξη του 2009 .

20) Χρεωμένος στραγγάλισε τη γυναίκα του , προσπάθησε να κάνει το ίδιο με τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε . Αδελφός , εγγυητής δανείου , πυροβόλησε την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε . ( ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ESPRESSO 29-4-2009 ) . Άνεργος σκότωσε τη γυναίκα του και πήδηξε μαζί με τα παιδιά του απο το παράθυρο ( ALPHA 19-5-2009 ) .

21 ) Στις ευρωεκλογές Ιουνίου 2009 η αποχή μαζί με άκυρα - λευκά , έφθασε το 48,7 % . Τα δύο πρώτα κόμματα μαζί πήραν 36,27 % των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων .









Στο τέλος του 2009 ο Καραμανλής λιποτακτεί έντρομος απο την εξουσία και αφήνει τον Παπανδρέου να βγάλει το φίδι απο την τρύπα . Η λαϊκή αντίδραση ενάντια στα τρωκτικά διογκώνεται μέρα με τη μέρα .
Ένα είναι σίγουρο : Αν ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ τους τη χαρίσουμε , θα είμαστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ !


Τέλος 2009 - αρχές 2010 : Στην Σπάρτη Έλληνες έκαψαν κτίριο που στέγαζε μετανάστες διότι κάποιοι ένοικοι αποπειράθηκαν να βιάσουν μια Ελληνίδα


Μάρτιος 2010 : Όταν συζητιόταν το νομοσχέδιο για τα πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες , 3000 άτομα έξω απο τη Βουλή κρέμασαν θηλιές σε ένα δένδρο και γιουχάϊσαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο .


25-3-2010 : Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου εκφωνεί ο ίδιος έναν πύρινο λόγο ( σαν πανηγυρικό της ημέρας ) κατά των διεφθαρμένων πολιτικών .


25-3-2010 : Στους δρόμους της Καβάλας εμφανίζονται φυλλάδια με χλευαστικό περιεχόμενο κατά του Πάγκαλου που επισκέπτεται την πόλη σαν αντιπρόσωπος της κυβέρνησης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου .


25-3-2010 : Άγημα πεζοναυτών που παρελαύνει στην Αθήνα φωνάζει συνθήματα κατά των μεταναστών . Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής .


Τέλος Μαρτίου 2010 : Η εγκληματικότητα εκτοξεύεται στα ύψη . Οι ληστές πυροβολούν άνευ δισταγμού . Βόμβα κοντά σε κάδο απορριμάτων σκοτώνει 15χρονο Αφγανό ( προβοκάτσια της κυβέρνησης ; ) . Φιλομεταναστευτική υστερία της κυβέρνησης και των ΜΜΕ . Η σύζυγος του πρωθυπουργού επισκέπτεται την μητέρα του 15χρονου . Ο ταταρομογγόλος πατέρας του 15χρονου εμφανίζεται στα κανάλια φωνάζοντας " Τάνατος στις τρομοκράτις" . Περιέργως ξεχνά να ζητήσει θανατική ποινή για όσους τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν .


Τέλος Μαρτίου 2010 : Παιδάκι πεθαίνει επειδή σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία δεν υπάρχει ένας παιδίατρος σε κρατικό νοσοκομείο .


Αρχές Απριλίου 2010 : Γελοίος υπουργίσκος δεσμεύει ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ασθενοφόρο της Βέροιας για να τον μεταφέρει στην Αθήνα . Προφανώς δεν τόλμησε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο κοινών θνητών . Στα κανάλια λένε οτι ο υπουργίσκος ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το αυτοκίνητό του έως την Αθήνα !


Τέλη Απριλίου 2010 : Με άνωθεν ( πόσο άνωθεν ; ) εντολή , η Αστυνομία κατάσχει τα μηχανήματα του ραδιοσταθμού ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΡΑΔΙΟ της Καβάλας δήθεν μετά απο "ανώνυμη" καταγγελία πολίτη !!! . Το ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ είναι ο μόνος σταθμός της Καβάλας που κάνει "καυτές" εκπομπές περί πολιτικής. Οι πολιτικάντηδες αρχίζουν να πανικοβάλλονται .


Τέλη Απριλίου 2010 : Ο Παπανδρέου δεν τολμά να ανακοινώσει την είσοδο του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ στην Ελλάδα . Το ανακοινώνει απο το Καστελλόριζο ( για να μπορεί να διαφύγει στην Τουρκία εάν συμβεί κάποια εξέγερση ! ) .


1-5-2010 : Ο Κακλαμάνης ( του ΠΑΣΟΚ ) καταδιώκεται απο οργισμένους πολίτες και κρύβεται σε τουαλέτ τα καφενείου για να γλυτώσει !
Απο τις εφημερίδες μαθαίνουμε οτι λεφτά για τον λαό δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν για να χτιστεί τζαμί στην Αθήνα και για να αντικατασταθούν τα laptop των βουλευτών ( όλα με έξοδα του Δημοσίου ) ! Οι ρουσφετολογικές προσλήψεις υπαλλήλων στη Βουλή συνεχίζονται .


2-5-2010 : Εμφανίζεται δημοσκόπηση σε εφημερίδα που λέει :
Το 51% του λαού λέει "ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !"
Φυσικά έχουμε κάθε δικαίωμα να υποψιαζόμαστε οτι το γκάλοπ είναι παραποιημένο και το ποσοστό είναι πολύ υψηλότερο .




3-5-2010 : Αξιωματικοί μαζεύονται το απόγευμα ( φορώντας τις στολές τους ) στον σταθμό Μοναστηρακίου σε μια βουβή εκδήλωση διαμαρτυρίας . Μόλις κάποιος δημοσιογράφος αρχίζει να εκφωνεί λόγο κατά της φαύλης κυβέρνησης , διαλύονται αξιοπρεπώς .


Γύρω στις 3-5-2010 : Η υπουργός Παιδείας Mrs Diamantopoulou πολιορκείται μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ ( όπου μαγνητοσκοπεί συνέντευξη ) . Φυγαδεύεται ντυμένη ΜΑΤ ( ! )


3-5-2010 : Κυκλοφορεί η πρώτη έκκληση ( απο απλό πολίτη ) για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας απο αδιάφθορα πρόσωπα .


5-5-2010 : Ταραχές στην Αθήνα επ΄ ευκαιρία πορείας και απεργίας κατά των μέτρων που επιβάλλει το ΔΝΤ . Αναρχικοί ( ; ) βάζουν φωτιά στην Marfin (τράπεζα ) και πεθαίνουν τρείς υπάλληλοι . Φήμες κυκλοφορούν οτι ταραχές έγιναν σε 11 πόλεις .


12-5-2010 Κάνουν την εμφάνισή τους καταγγελίες οτι ιστολόγια που διαδίδουν την αλήθεια , εξαφανίζονται μυστηριωδώς . Ο γράφων γνωρίζει τουλάχιστον δύο τέτοια εξαφανισμένα ιστολόγια .

http://sites.google.com/site/pitago99/xron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.