# #

25 Ιουν 2010

Βοτκα απο γαλα....................................

Για την παραγωγή αποσταγμάτων, ανέκαθεν οι ποτοποιοί χρησιμοποιούσαν τις πρώτες ύλες που βρίσκαν γύρω τους. Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο μια πηγή σακχάρων. Ο Duncan Holaday αποφάσισε να μας δείξει πώς μπορούμε να παράγουμε βότκα από την απόσταξη 100%ζαχαρούχου γάλακτος! Εδώ είναι η Βερμόντ Λευκή βότκα , που αποστάζεται από 100% Γάλα ζαχαρούχο, σύμφωνα με

την ετικέτα .

Η χειροποίητη αυτή βότκα είναι τριπλής απόσταξης από αγνό ζαχαρούχο γάλα και νερό πηγής από το Βερμόντ . Πεντακάθαρη , απαλή και με λεπτή μύτη , αυτή η βότκα είναι εξαιρετική και παγωμένη, είναι σα μία λευκή Ρωσική βότκα.

Μετά από ενάμιση χρόνο σχεδιασμό , την κατασκευή και τελειοποίηση , το αποστακτήριο κάηκε ολοσχερώς το βράδυ πριν από την πρώτη παράδοση τους. Φοβήθηκαν, αλλά δεν πτοήθηκαν, και ανοικοδόμησαν το αποστακτήριο , αυτή τη φορά με ένα ατμολέβητα που λειτουργεί με τη καύση ξύλων. Εντός έξι μηνών ήταν στην διαδικασία της απόσταξης και πάλι, και τον Αύγουστο του 2001 , το Βερμόντ Spirits έκανε την πρώτη εμφάνισή του στα σημεία πώλησης ποτών στο Βερμόντ .
Αλκοολικός βαθμός 40% ABV, (80 proof).
Τιμή: 29,80 .............http://www.blogotsarka.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.