# #

25 Ιουν 2010

Η δικαιωση του Ηρακλη......και πως με αγωνες κερδιζονται οι μαχες

Η απόφαση που περίμεναν οι άνθρωποι του Ηρακλή ήρθε και ήταν θετική. Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ενέκρινε με ψήφους 2-1 το φάκελο του γηραιού και του επιτρέπει να συμμετάσχει στο επόμενο πρτάθλημα.Το μόνο κακό είναι ότι η ΠΑΕ Ηρακλής θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 150.000 ευρώ... Η ανακοίνωση...
"Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής και αποφάσισε να χορηγήσει στην ΠΑΕ την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011. Τέλος, η Επιτροπή επιβάλλει σε ......
βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ."
Νωρίτερα το μέλος του ΔΣ του Ηρακλή, Θεόφιλος Πατέλης με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis είχε επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση για τον Ηρακλή:
"Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την ΕΠΟ και μας ανέφεραν πως η απόφαση είναι θετική υπέρ του Ηρακλή με σκορ 2-1. Η απόφαση αυτή δικαιώνει όλους τους αγώνες που έγιναν, αλλά κυρίως τον κόσμο της ομάδας που είναι αυτός που κέρδισε τη μάχη.
Τώρα πλέον αρχίζουν τα πιο δύσκολα και πρέπει με μεγάλη σοβαρότητα να δούμε τι θα γίνει από αύριο στον Ηρακλή, καθώς πρέπει θεωρώ να γίνουν αρκετές συζητήσεις. Είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να ηρεμήσουμε τα νεύρα μας, τα οποία έχουν κυριολεκτικά σπάσει εδώ και τόσο καιρό. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να χαρούμε όσο προλαβαίνουμε και από Δευτέρα θα δούμε τα υπόλοιπα θέματα."
NEWSIT
http://aetos-grevena.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.