# #

20 Απρ 2010

ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ αναβρασμό βρίσκεται πλέον ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα


ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ αναβρασμό βρίσκεται πλέον ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα. Πρόταση για 48ωρη απεργία κατέθεσε χθες στον κλάδο και η συνδικαλιστική ηγεσία των πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ), ενώ ήδη δάσκαλοι και καθηγητές έχουν αποφασίσει προειδοποιητική απεργία στις 4 Μαΐου και κάνουν λόγο για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Εκπρόσωποι των αδιόριστων και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα στήσουν κατασκήνωση στο Σύνταγμα μπροστά στη Βουλή, την οποία θα μετατρέψουν σε κέντρο αγώνα κατά του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που αλλάζει τον τρόπο πρόσληψης και εξέλιξης των εκπαιδευτικών.

Οι συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες δασκάλων (ΔΟΕ) και καθηγητών (ΟΛΜΕ) από κοινού θα δώσουν συνέντευξη Τύπου τις επόμενες ημέρες και θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα για το θέμα του πολυνομοσχεδίου. Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση αν οι καθηγητές δυναμιτίσουν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που αρχίζουν στις 14 Μαΐου θα ληφθεί από τη συνέλευση προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ μία εβδομάδα νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.