# #

15 Απρ 2020

Βροχή τα συγχαρητήρια για την Ελλάδα, ενώ μας επαίνεσε και το ΔΝΤ

Δημοσιογράφοι των ΜΜΕ των ολιγαρχών, εσείς μην ακούτε τι λέει το ΔΝΤ. Να κάνετε πάλι πρώτη είδηση πως ο Βαρουφάκης πήγε στην Αίγινα.




Βροχή πέφτουν τα συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από την Ελλάδα και την κυβέρνηση αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα να μην τα προλαβαίνουμε.


Συγχαρητήρια από τον Guardian, το Blooberg, την Wall Street Journal και το CNN, ενώ πολύ καλά λόγια είπε και ο Μπιλ Γκέιτς.

Δεν είναι ακόμα εξακριβωμένο αλλά ακούγεται πως πλησιάζει η ώρα που συγχαρητήρια στην Ελλάδα θα δώσουν η Μπιγιόνσε και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Δεν μου λένε απολύτως τίποτα τα συγχαρητήρια από τα μεγάλα ξένα ΜΜΕ, γιατί τι να μας πει τώρα ο Guardian και το CNN, όταν συγχαίρει καθημερινά την κυβέρνηση εδώ και ενάμιση μήνα ο ΣΚΑΪ και όλα τα ελληνικά ΜΜΕ που μοιράστηκαν 11 εκατομμύρια ευρώ για να μας μάθουν να ...
τα χέρια μας;

Αλλά το πιο μεγάλο μπράβο ήρθε σήμερα από το ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ προβλέπει ύφεση 10% στην Ελλάδα για το 2020, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει την πρόβλεψη για τη μεγαλύτερη ύφεση ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μακάρι να επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του ΔΝΤ, ώστε να πρωτεύσει η Ελλάδα και στην ύφεση.

Η Ελλάδα θα έχει φέτος μεγαλύτερη ύφεση και από αυτήν που προκάλεσε το πρώτο Μνημόνιο. Ξεπεράσαμε και τους εαυτούς μας.

Και τα νέα γίνονται ακόμα καλύτερα, αφού η Ελλάδα το 2020 θα έχει ανεργία 22%. Θα πέσει δηλαδή η ανεργία γιατί αυτό το διάστημα οι περισσότεροι Έλληνες δεν δουλεύουν -εξαιτίας της “πανδημίας”- και πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως έχουν απολυθεί αλλά τους το κρατάνε μυστικό.

Οι κόποι δέκα ετών δεν πήγαν χαμένοι.

Οι θυσίες των Ελλήνων έπιασαν τόπο.

Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην κυβέρνηση αλλά και σε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που έκαναν την Ελλάδα να εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τον τουρισμό, με αποτέλεσμα η χώρα να καταρρεύσει μαζί με τον τουρισμό.

Μπράβο τους! Τα καλά να λέγονται!



(Δημοσιογράφοι των ΜΜΕ των ολιγαρχών, εσείς μην ακούτε τι λέει το ΔΝΤ. Να κάνετε πάλι πρώτη είδηση πως ο Βαρουφάκης πήγε στην Αίγινα. Προσοχή, όμως, γιατί ο Βαρουφάκης λέει εδώ και καιρό πως η ύφεση για την Ελλάδα το 2020 θα είναι στο 10%. Κάνας ψαράς στην Αίγινα θα του το είπε.)
(Να βάλετε τον Τσιόδρα να ανακοινώσει τα νέα από το ΔΝΤ στους Έλληνες. Να μη λέει μόνο για θανατικά, να τους πει κι ένα ευχάριστο να χαρούν.)


pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.