# #

30 Οκτ 2015

Η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας καλεί σε συνέλευση τα μέλη και τους φίλους της την ΔΕΥΤΕΡΑ 2/11 και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης


Η Λαϊκή Ενότητα δημιουργήθηκε για να καλύψει την αναγκαιότητα υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων από τη λαίλαπα των μνημονίων, μετά την μνημονιακή στροφή της κυβέρνησης. Ξεκινήσαμε, μέσα στα ασφυκτικά προεκλογικά πλαίσια, τη συγκρότηση ενός μετώπου δημοκρατίας και λαϊκής συμμετοχής που απευθύνεται χωρίς προκαταλήψεις και διαχωρισμούς σε όλο το λαό και πρώτα απ' όλα στη νεολαία.
Η ανάγκη να ενισχυθούν οι συλλογικοί αγώνες για να ακυρωθούν τα μνημόνια και να σταθεί όρθια η κοινωνία επιβάλλει τη διεύρυνση του μετώπου μέσα από τη συνάντηση αριστερών, προοδευτικών, αντιμνημονιακών και δημοκρατικών δυνάμεων. Απευθυνόμαστε σε όλους και όλες όσους και όσες,
ανεξάρτητα από τις προηγούμενες πολιτικές επιλογές τους, θέλουν σήμερα να παλέψουν έντιμα για να σπάσει το μνημονιακό τείχος και να μπει η χώρα μας σε τροχιά αξιοπρέπειας, ανάπτυξης, δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ανεξαρτησίας.
Η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας καλεί σε συνέλευση τα μέλη και τους φίλους της την ΔΕΥΤΕΡΑ 2/11 και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης  για να διαμορφώσουμε από κοινού του άξονες δράσης μας το επόμενο κρίσιμο διάστημα. Στη συνέλευση θα γίνει εκλογή συντονιστικού οργάνου καθώς και αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.