27 Οκτ 2015

Στάση πληρωμών κήρυξε ο Τσίπρας;

Ο Τσίπρας κήρυξε στάση πληρωμών. 
Το κράτος δεν πληρώνει τίποτα... 
Ούτε επιδόματα, ούτε συντάξεις και ενδεχομένως ούτε μισθούς, για να πληρώσει τις δόσεις προς τους δανειστές.

Από την πλευρά τους οι δανειστές δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή από την υποδόση των 2 δισ. που έπρεπε να δώσουν. 


Την ίδια ώρα ο Τσίπρας σφυρίζει αδιάφορα και υπογράφει συμφωνίες με τον Ολάντ για να σχηματιστεί μια νέα ...
ΤASK FORCE η οποία θα ελέγχει όλο τον φορολογικό μηχανισμό και τις αποκρατικοποιήσεις.

Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό μιας χώρας που μετατράπηκε σε αποικία χρέους.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση την ώρα που η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη και ασχολείται με το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ.
Τα πράγματα θα φτάσουν για άλλη μια φορά στο απόλυτο μηδέν και στο τέλος ως απο μηχανής θεός τη λύση θα την δώσει η Άνγκελα Μέρκελ.

Τα ψωμιά της κυβέρνησης Τσίπρα είναι λίγα. Η νέα κυβέρνηση εθνικής ανάγκης με τεχνοκράτες και τραπεζίτες που θα προκύψει μέσα στο 2016 είναι ένα σενάριο αναπόφευκτο.

Η "αριστερή" παρένθεση πάει για κλείσιμο. Ο Τσίπρας και η παρέα της Αίγινας ταλαιπώρησαν τη χώρα για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.

1 σχόλιο:

  1. Ο αρθρογράφος (πηγή του αρθρίδιου είναι το WiFi NEWS) είναι το ίδιο απατεώνας με τον Τσίπρα... τον ενοχλεί ο Τσίπρας και η παρέα του αλλά δεν ενοχλείται -αντιθέτως το χαίρεται- που οι επικυρίαρχοι θα μας καθίσουν στο σβέρκο τους τραπεζικούς υπαλλήλους τους ως κυβερνήτες... και τολμάει να γράφει ότι αυτή η κυβέρνηση θα είναι ...εθνικής ανάγκης! Οι προδότες μιλάνε για εθνική ανάγκη! Εκεί καταντήσαμε, να μας δουλεύουν και να μας φτύνουν κατάμουτρα αυτοί που έφτασαν τη χώρα στην κατάρρευση και να μας προετοιμάζουν για το τελειωτικό ξεπούλημα στα αφεντικά τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.