# #

27 Οκτ 2015

Μετά το ψαροντούφεκο απαγορευεται και το κυνήγι στην Πιερία...!!!


Ας ετοιμάζονται και οι κυνηγοί ΠΛΕΟΝ, της Πιερίας, σιγά σιγά, για την μετάβασή τους στη γειτονική Λάρισα, προκειμένου να κυνηγήσουν. 
  
Μπορούν βέβαια, να ζητήσουν από κοινού, - μαζί με τους ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, (Υποβρύχιους κυνηγούς, κοινώς ψαροτουφεκάδες), στους οποίους έχει απαγορευτεί το υποβρύχιο κυνήγι στα νερά της Πιερίας, από το 2009 μέχρι σήμερα -  γραμμή λεωφορείου (Τετάρτη και Σαββατοκύριακο), προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρότητα και οικονομικότερη τιμή, έτσι ώστε να μεταβαίνουν στη Λάρισα και στο Πήλιο για το κυνήγι και το ψάρεμα!

 Αφού εδώ, στην Πιερία και το κυνήγι  ως δραστηριότητα στην περιοχή του Ολύμπου, θα απαγορευτεί πλέον! 

   Όχι φυσικά, πως υπάρχει, ή δημιουργήθηκε κάποια ανάγκη απαγόρευσης του κυνηγιού, την οποία υπαγορεύει κάποια Επιστημονική Μελέτη, ή ότι διαπιστώθηκε κάποιο  πρόβλημα στην άγρια πανίδα του Ολύμπου...

Απλά, κατά το σύνηθες, ζητάνε την απαγόρευση του κυνηγιού σαν δραστηριότητα στον Όλυμπο, με το ''έτσι θέλω'', εμείς! 

Εμείς, που κατέχουμε τα κατάλληλα ''πόστα'', βάζοντας μπροστά την Εύηχη φράση,'' Προστασία στον Όλυμπο!''

Όπως, προηγήθηκε  αντίστοιχα... 
''Προστασία στον Θερμαϊκό Κόλπο'', με απαγόρευση του ψαροτούφεκου, ενώ μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούνται 30 Μηχανότρατες, Καθημερινά, μόνο στη θαλάσσια περιοχή της Πιερίας! (έτσι εννοούν την Προστασία στην πράξη!).

Και στο κάτω-κάτω βρε αδελφέ και ο πρώην Υφυπουργός, Βορειοελλαδίτης, Κιλτίδης, κατ' ιδίαν στους ΤΡΙΤΩΝΕΣ, είπε απαίδευτα, να πηγαίνουν για ψάρεμα στη Λάρισα! 

Έτσι λοιπόν, και κάποιοι άλλοι, απαίδευτα, θα στείλουν και τους κυνηγούς της Πιερίας στη Λάρισα, για κυνήγι! 

Έτσι, θα ενισχύσουμε  την οικονομία της Θεσσαλίας... μιας και η Πιερία, δεν έχει τέτοια ανάγκη! 

Έτσι κι αλλιώς, στην Πιερία, έχουμε συνηθίσει στην επικράτηση συνθηκών ευμάρειας του παρελθόντος... την οποία  εξάλλου υποδηλώνει η φράση, ''κάποτε στην Πιερία...'' η οποία χρησιμοποιείται συχνά-πυκνά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.