# #

19 Μαΐ 2015

Τηλεοπτικοί Δημοσιογραφοι παραδέχονται σε Γκαλοπ οτι υπαρχουν Διαπλεκομενα ΜΜΕ! Γιατι Αρνηθηκαν να απαντησουν Δημοσιογραφοι απο MEGA, Σκαι;














Συνηθως στα Γκαλοπ οι διαφορες δημοσκοπικες Εταιριες ( Με αποτυχημενα αποτελεσματα-και μεγαλη αποκλιση απο την πραγματικοτητα-σκόπιμος,η οχι )

ρωτουν πολιτες να απαντησουν για τα Πολιτικα δρωμενα που διαδραματιζονται στην Χωρα μας! Στην συνεχεια τα αποτελεσματα αυτών των Γκαλοπ,
Δημοσιεύονται σε διαφορα ΜΜΕ.

Με αφορμη τον Αγριο καuγά στον «αέρα» Μπουσδούκου με Ραχήλ Μακρή, με την δεύτερη να ξεστομησει οτι «Ολοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση»αλλα και κατα καιρους δηλωσεις Στελεχών του Συριζα, για Πολεμο που δεχονται απο.. διαφορα καναλια (ΜΜΕ) Διαπλοκης-Διαπλεκομενα,
ο Σ.Πριφτης διεξήγαγε ενα πρωτοτυπο Γκαλοπ, οπου η ερωτηθείς ηταν Δημοσιογραφοι που εργαζονται σε γνωστα Τηλεοπτικα Καναλια, οπως,Εψιλον τν, Star Channel, ΑΝΤ1, ALPHA,MEGA, Σκαι.

Οι δυσκολιες για αυτο το πρωτοτυπο εγχειρημα ηταν πολλες, με πολλους δημοσιογραφους,αν και ανωνυμα, και χωρις να ζηταμε τα στοιχεια τους, οπως πχ, Ονοματεπωνυμο,παρα μονο αν η ιδιοτητα τους ειναι δημοσιογραφικη, αρνηθηκαν να μας απαντησουν, Βλεποντας το Γκαλοπ αυτο καχυποπτα, ρωτωντας ποια εταιρεια το διεξαγει-πως ονομαζομαι-απο που τηλεφωνώ-περιοχη κτλ, ( Ουτε τρομοκρατες να ειμασταν σε ανακριση, τοσες ερωτησεις!) Για να απαντησουν, αυτες τις 7 απλες ερωτησεις!
( Στο ερωτηματολογιο αυτο, δεν θα δειτε καμια απαντηση απο τους δημοσιογραφους του MEGA, Σκαι, για τον λογο οτι αρνηθηκαν να συμμετεχουν σε αυτο το Γκαλοπ, παρα την προσπαθεια μου επί 2 μερες, να βρω ενα δημοσιογραφο να μιλησει! Τι στο καλο; Καθεστως Βορειας Κορεας εχουν σε αυτα τα 2 συγκεκριμενα καναλια? )


1) Πιστευετε οτι η Κυβερνηση Διαπραγματεύεται σωστα με τους Δανειστες μας;

ΝΑΙ )  Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο :  Εψιλον τν, ALPHA                               
                

ΟΧΙ )   Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Star Channel,  ΑΝΤ1



2)   Βλεπετε μια Συμφωνια με τους Δανειστες μας, και υποχωρηση του Συριζα απο τις κοκκινες γραμμες του << Θεωρειτε οτι κατι τετοιο ειναι σωστο?>>

ΝΑΙ )   Απατησαν Δημοσιογράφοι απο :  Εψιλον τν , Star Channel,   ΑΝΤ1, ALPHA


OXI )  0 


3) Στην  περιπτωση που η Ελληνικη Κυβερνηση  δεν υποχωρει στις Διαπραγματευσεις, και στις κοκκινες γραμμες που εχει θεσει, εσεις ποιο ενδεχομενο θα προτιμουσατε να γινει?

1) Δημοψηφισμα : Υπερ Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, Star Channel

2) Εκλογες : Υπερ Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : ΑΝΤ1

3) Νεα Συγκυβερνηση,με την συμμετοχη των Κομματων της Αντιπολιτευσης : Υπερ  Δημοσιογράφος απο : ALPHA



4) Ειστε ευχαριστημένος-οι με τα Κομματα της Αντιπολιτευσης?

1) ΟΧΙ  Απαντησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, Star Channel, ΑΝΤ1, ALPHA

2) ΝΑΙ 0


5) Ειστε ευχαριστημένος-οι με την Κυβερνηση του Συριζα?

1) ΝΑΙ   Δημοσιογράφος απο : ΑΝΤ1

2) Ισως-50-50.. Απατησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, Star Channel

3) ΟΧΙ  Δημοσιογράφος απο : ALPHA


6) Το σεναριο της πτωσης της Κυβερνησης Συριζα απο την Εξουσια, και την επαναφορα Καραμανλη στην Πρωθυπουργια θεωρειτε το σεναριο αυτο εφικτο?

1) ΝΑΙ   Δημοσιογράφος απο : Star Channel

2) ΟΧΙ  Απατησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, ΑΝΤ1, ALPHA


7) Διαφορα στελεχη του Συριζα κατηγορουν τα ΜΜΕ ως Διαπλεκομενα; Συμφωνείτε?

1) ΝΑΙ Απατησαν Δημοσιογράφοι απο : Εψιλον τν, Star Channel, ΑΝΤ1

2) ΟΧΙ  Δημοσιογράφος απο :  ALPHA


 Τα συμπερασματα απο αυτο το Γκαλοπ, ειναι οτι ολοι οι  δημοσιογραφοι πιστευουν σε ενα Συμβιβασμο με τους Δανειστες μας, και υποχωρηση του Συριζα απο τις κοκκινες γραμμες του. 

Αλλα η Σουπερ και Σοκαριστικη Ειδηση Βγαινει απο την τελευταια ερωτηση που σχεδον ολοι οι δημοσιογραφοι πλην ενος, απαντησαν οτι Συμφωνουν με τις Κατηγοριες Συριζα, οτι υπαρχουν διαπλεκομενα ΜΜΕ! 

Λετε για αυτο να μην ηθελαν να απαντησουν οι πολυασχολοι Δημοσιογραφοι του MEGA, Σκαι. Τι ΦΟΒΉΘΗΚΑΝ?

Στις αλλες ερωτησεις, οι απαντήσεις ειναι ισορροπημένες, εκτος τις ερωτησεις που αφορούν την επαναφορα Καραμανλη στην Πρωθυπουργια, η πλειοψηφία των ερωτηθεντων δημοσιογραφων πλην ενος, δεν θελει (πιστευει) αυτο το Σεναριο! Δεν ξερω αν καταφερα να σας δωσω την γενικη εικονα αυτου του Γκαλοπ, για τι πιστευουν οι Δημοσιογραφοι.
Εγω παντως εβγαλα τα συμπερασματα μου, με τις απαντησεις τους στην τελευταια ερωτηση! Εσεις?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.