# #

19 Μαΐ 2015

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ζητάει την περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας σε όλα τα εξεταστικά κέντρα της χώρας...

sta gonataΤο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εξετάζει το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η πρώτη ημέρα των Πανελλήνιων Εξετάσεων επειδή δεν είχαν πάει όλοι καθητές στην Εκκλησία να προσευχηθούν για να έχουν επιτυχία.

Οι μαθητές που πήγαν στην εκκλησία για ολονύκτια αγρυπνία είχαν πλεονέκτημα έναντι αυτών που δεν πήγαν στην εκκλησία,
γιατί είχαν τη βοήθεια και τη φώτιση του Θεού.
Παράλληλα, κάποιοι μαθητές έγραψαν με ευλογημένα στυλό που τους μοίρασαν οι ιερείς, ενώ οι υπόλοιποι έγραφαν με τα στυλό του Σατανά.
Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ζητάει την περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας σε όλα τα εξεταστικά κέντρα της χώρας, ώστε να γράψουν όλοι οι μαθητές άριστα και να μπουν όλοι στα πανεπιστήμια, ώστε να είναι όλοι άνεργοι με πτυχία και η Ελλάδα να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που ακόμα και οι βίζιτες θα έχουν από τρία πτυχία η καθεμία.

Επειδή η περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας σε όλα τα εξεταστικά κέντρα από την Κρήτη μέχρι την Φλώρινα θα χρειαστεί τουλάχιστον δυο ημέρες, το υπουργείο Παιδείας σκοπεύει να σπάσει τα οστά της Αγίας Βαρβάρας σε μικρά κομμάτια και να στείλει από ένα κοκαλάκι σε κάθε εξεταστικό κέντρο.
Είναι ολοφάνερο πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται δημοψήφισμα αλλά ευχέλαιο.
(Όλοι αυτοί που ελπίζουν πως η χώρα μας θα αλλάξει έχουν καταλάβει σε ποια χώρα ζουν ή κρίνουν μόνο από τους ανθρώπους που είναι στον περίγυρό τους;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.