# #

10 Σεπ 2015

Βαρουφάκης Μελανσόν και Κωνσταντοπούλου ετοιμάζουν Plan B

Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου και ρεαλιστικού Plan B, έχουν πάρει ο Γιάνης Βαρουφάκης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ζαν Λίκ Μελανσόν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Ant1 η πρώην πρόεδρος στη Βουλή.

Η υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να συνυπογράψει από κοινού με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ζαν Λικ Μελανσόν μία ευρωπαϊκή διακήρυξη με στόχο, όπως είπε, να κάνουν κάτι πιο...
«διευρυμένο».

«Θα δείτε ότι θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες μια κοινή δήλωση με τον Μελανσόν, τον Όσκαρ Λαφοντέν, τον Γιάνη Βαρουφάκη όσον αφορά στο  ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο Β για την Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα πανευρωπαικό προσκλητήριο για να προετοιμαστούν οι λαοί της Ευρώπης για το σχέδιο Β «γιατί κάποιοι έχουν επενδύσει στο να πουν στον ελληνικό λαό ότι η ιστορία τελείωσε».

«Η ΛΑΕ δεν πρόκειται να προδώσει το λαό»

Την ίδια ώρα, σχολιάζοντας τη συμπόρευσή της με τη ΛΑΕ έκανε λόγο για μια κίνηση άμυνας, αλλά κάλεσε τον λαό να ψηφίσει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τη υπεράσπιση των δικαιωμάτων του, της δημοκρατίας, αλλά και για την αναζωπύρωση της ελπίδας «που κάποιοι θέλησαν να αφαιρέσουν».
Όπως είπε, η ΛΑΕ, θα υπερασπιστεί με συνέπεια τις ιδέες και τις αξίες της και δεν πρόκειται να προδώσει το λαό.

 http://www.alfavita.gr

2 σχόλια:

  1. To σχέδιο-β είναι για τη δραχμή η μέσα στο ευρώ όπως είπε ο Βαρουφάκης και αν είναι στη δραχμή πως θα γίνει η μετάβαση από το ένα νόμισμα στο άλλο.Έπειτα πως θα γίνει με αυτούς που έχουν,η κλέψανε,η έχουν βγάλει τα χρήματα στο εξωτερικό,όπως είπε ο Τσίπρας θα έρθουν και θα αγοράσουν τη μισή Ελλάδα,λες και τώρα την έχουμε δεν είμαστε όλοι πουλημένοι δεν είμαι οικονομολόγος ούτε πολιτικός,δεν το έχει εξηγήσει κανείς.Βέβαια εκτιμώ τον κ. Βαρουφάκη και την κ.κωσταντοπούλου και ήθελα να τους συναντήσω, έχω θέματα να μιλήσω μαζί τους 'οσο και να με θεωρούν απλό πολίτη πιστεύω ότι θα τους ενδιαφέρουν.Τώρα όπως γίναμε άστο. Η νέα τάξη πραγμάτων η [παγκόσμια δικτατορία δηλ.] δεν ξέρω αν θα υπάρχουμε για πολύ κάποιοι ίσως.Και αν σκεφτώ αυτό που είπε ο Γ.Γκιόλβας πριν πεθάνει τότε τη να πω.Εγώ συμφωνώ με το σχέδιο -β του Βαρουφάκη και της Ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To σχέδιο-β είναι για τη δραχμή η μέσα στο ευρώ όπως είπε ο Βαρουφάκης και αν είναι στη δραχμή πως θα γίνει η μετάβαση από το ένα νόμισμα στο άλλο.Έπειτα πως θα γίνει με αυτούς που έχουν,η κλέψανε,η έχουν βγάλει τα χρήματα στο εξωτερικό,όπως είπε ο Τσίπρας θα έρθουν και θα αγοράσουν τη μισή Ελλάδα,λες και τώρα την έχουμε δεν είμαστε όλοι πουλημένοι δεν είμαι οικονομολόγος ούτε πολιτικός,δεν το έχει εξηγήσει κανείς.Βέβαια εκτιμώ τον κ. Βαρουφάκη και την κ.κωσταντοπούλου και ήθελα να τους συναντήσω, έχω θέματα να μιλήσω μαζί τους 'οσο και να με θεωρούν απλό πολίτη πιστεύω ότι θα τους ενδιαφέρουν.Τώρα όπως γίναμε άστο. Η νέα τάξη πραγμάτων η [παγκόσμια δικτατορία δηλ.] δεν ξέρω αν θα υπάρχουμε για πολύ κάποιοι ίσως.Και αν σκεφτώ αυτό που είπε ο Γ.Γκιόλβας πριν πεθάνει τότε τη να πω.Εγώ συμφωνώ με το σχέδιο -β του Βαρουφάκη και της Ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.