# #

29 Ιουλ 2015

Ο Λαός αποφάσισε....Οριστικά....




Εξάλλου αυτό το σκοπό έχει το Δημοψήφισμα...
Οριστική και Αμετάκλητη η θέληση του Λαού στη Δημοκρατία...

Κάθε άλλη πολιτική είναι ενάντια σ αυτό που αποφάσισε  ο Λαός και ονομάζεται ....
Πραξικόπημα.

Η Εντολή του Λαού είναι ΟΧΙ μέχρι Τέλους, Αλέξη...

4 σχόλια:

  1. Αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα στην κυριολεξία βρίσκεται στο μέσον μιας παγίδας θανάτου. Υπάρχει όμως ελπίδα? Πάντα υπάρχει ελπίδα, όταν γνωρίζει ο κάθε άνθρωπος τι πρέπει να κάνει και είναι αποφασισμένος ν' αγωνιστεί για τα συμφέροντά του. Τα πράγματα μπορεί να είναι εφιαλτικά για την Ελλάδα, αλλά δεν είναι και περίπατος γι' αυτούς που επιδιώκουν να τη λεηλατήσουν. Αντιλαμβάνετε ο καθένας μας ότι στους καιρούς που ζούμε θα πρέπει να είμαστε πονηροί απέναντι σε ότι βλέπουμε. Να είμαστε πονηροί, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Δανειστές και πολιτικά κόμματα πρέπει να πετύχουν τον βασικό τους στόχο, που είναι να καταβάλουν την αντίσταση του λαού, ο οποίος θίγεται από τις πράξεις τους. Έχουν εξασφαλίσει εδώ και 6 χρόνια τη συνεργασία των δωσίλογων που εξουσιάζουν την Ελλάδα, αλλά, για να την κατακτήσουν, θα πρέπει να ξεπεράσουν το πρόβλημα του Ελληνικού Λαού, ο οποίος στο μεγαλύτερο του ποσοστό αρνείται να αποδεχθεί τα μνημόνια ως τετελεσμένο. Έτσι λοιπόν την τελευταία φορά ο Πρωθυπουργός πήρε την απόφαση του Δημοψηφίσματος. ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ήταν όλη αυτή η φασαρία με το Δημοψήφισμα. Ήταν ένα σώου, για ν' απασχοληθεί ο λαός τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος, με λάθος αντίπαλο. Όλος ο πολιτικός θίασος της προδοσίας μπήκε στην παράσταση, για να τον παγιδεύσει, άλλος με το ΝΑΙ και άλλος με το ΟΧΙ.
    Γνωρίζοντας οι πολιτικοί φωστήρες πρίν 6 χρόνια ότι το μνημόνιο , του εθνοσωτήρα giorgo, θα το ακολουθήσουν κι άλλα μνημόνια, έκαναν το εξής: Με το μνημόνιο 1 έστρωσαν τον δρόμο, ώστε να μην έχουν προβλήματα να επιβάλουν τα επόμενα. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε ελάχιστος καιρός, για ν' αποδειχθεί αυτό, το οποίο ήταν προφανές: Ότι το μνημόνιο 1 θα το διαδεχθεί ένα μνημόνιο 2. Στο Μνημόνιο 2, του αντιστασιακού εθνοσωτήρα antoni εκτός όλων των άλλων προβλεπόταν και το σημαντικότερο όλων. Προβλεπόταν η ίδρυση του κύριου μηχανισμού της λεηλασίας της πατρίδας μας, που ήταν το Ταμείο των Αποκρατικοποιήσεων. Αυτό το Ταμείο ήταν το ζητούμενο. Όλα, δηλαδή, ήταν προσχεδιασμένα από την αρχή. Μας έδωσαν δάνεια οι φίλοι μας οι ευρωπαίοι, για να μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυβέρνηση της «πρώτη φορά αριστερά» μετά από 6 μήνες ερασιτεχνισμών επιχείρησε να δημιουργήσει αντιπερισπασμό με το Δημοψήφισμα. Ήταν αντιπερισπασμός, γιατί γνώριζαν κατ’ αρχήν ότι εύκολα ή δύσκολα θα περνούσαν από τη Βουλή ένα τρίτο μνημόνιο έχοντας φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο. Είχαν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να το περάσουν. Η ιστορία απλά τους επιβεβαιώνει. Το πέρασαν σχετικά εύκολα, γιατί ήταν σχεδόν μαντρωμένοι οι βουλευτές τους, αλλά αυτήν την φορά υπήρχε βοήθεια και από τους προηγούμενους μνημονιακούς.
    Ποιο ήταν το ζητούμενο του αντιπερισπασμού. Γιατί έγινε το Δημοψήφισμα; Για να παραπλανήσουν τον Ελληνικό Λαό, για να τον αποθαρρύνουν στην διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής, για να κάμψουν το ηθικό του, για να κάμψουν την αποφασιστικότητά του, για να μειώσουν την αυτοπεποίθησή του, για να αλλοιώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία κάνουν ένα Λαό επικίνδυνο. Για να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις έχασε την πραγματική μάχη και ότι δεν έχει νόημα να βγαίνει πλέον στους δρόμους και να εκδηλώνει την οργή του, ότι πρέπει να γυρίσει στο σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτόν τον λόγο μετά την επίτευξη συμφωνίας και μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων άρχισαν και τα υποτιμητικά σχόλια για τους συντρόφους που μισοέφυγαν!!! από το μαντρί. Γι' αυτόν τον λόγο είχαμε αυτήν την αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι σε αυτούς οι οποίοι είχαν μια διαφορετική άποψη. Ξαφνικά έγιναν δραχμολάγνοι, έγιναν βαρίδια, που πρέπει να φύγουν από την κυβέρνηση, για να μην καταστραφεί η Πατρίδα. Ξαφνικά οι μέχρι τώρα εμφανιζόμενοι σαν ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ τύπου ΠΟΤΑΜΙΣ και ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΦΩΦΗ άρχισαν να εμφανίζουν αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη, αυτούς που λένε όχι στο ξεπούλημα της Ελλάδας σαν ανήθικους και ψώνια.
    Αυτά όλα δεν είναι τυχαία. Αυτές οι δηλώσεις τους, ήταν προμελετημένες. Στόχος τους ήταν να κάμψουν το φρόνιμα του Ελληνικού Λαού. Στόχος τους ήταν να μας στείλουν ταπεινωμένους σπίτι μας, ώστε να μην ξαναμιλήσουμε, να μην ξαναδιεκδικήσουμε. Μας έβαλαν σε μια μάχη, η οποία ήταν στημένη και στη συνέχεια επεδίωξαν να μας ταπεινώσουν, προκειμένου να χάσουμε τις αντοχές μας.
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς....Και τίποτα δεν ειν τυχαίο...Αλλά μετά το ΟΧΙ όλοι αυτοί κατάλαβαν τη δύναμη του Λαού,και δε θα τους είναι εύκολο

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.