26 Ιουλ 2015

Οικογένεια Μητσοτάκη. Σαν να λέμε γεννημένη να ρουφάει το κρατικό χρήμα!! ΔΕΙΤΕ


Μπαμπάς Κωνσταντίνος: 3 συντάξεις, 3 συσσίτια επί κατοχής, κρατικοδίαιτος από τα 28 του όπου εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής το 1946.


Κόρη Ντόρα: Κρατικοδίαιτη από τότε που γεννήθηκε, πρώτα στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της και έπειτα εξαργύρωσε πολιτικά την εκτέλεση του άντρα της από τη 17Ν και έγινε βουλευτής.

Γιος(;) Κυριάκος-Κούλης: Κρατικοδίαιτος από τότε που γεννήθηκε. Πέρα από βουλευτής και υπουργός διετέλεσε και Πρόεδρος του κοινωφελούς Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης.

Κόρη Αλεξάνδρα: Πρόεδρος ActionAid - Σκάνδαλο ActionAid (βλέπεwww.logiastarata.gr)

Εγγονή Αλεξία: Aμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων στον «Ερυθρό Σταυρό». (βλέπεhttp://olympia.gr)

Εγγονός Κώστας: Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε Διεθνείς Οργανισμούς, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και στη Παγκόσμια Τράπεζα µε έδρα το Κόσσοβο, ενώ διετέλεσε ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Εξωτερικών. Μετά η μαμά τον έκανε δήμαρχο Καρπενησίου στα 30κάτι του όπου παραιτήθηκε για να αναβαθμιστεί ιεραρχικά σε περιφερειάρχης όπου θα παραιτηθεί μόλις βρει την ευκαιρία να αναβαθμιστεί σε βουλευτή.

Ανιψιά Αντιγόνη Λυμπεράκη: Πρώην αριστερή και στέλεχος Συνασπισμού. Πρώην αντιπρόεδρος της νεοφιλελεύθερης "Δράσης", νυν βουλευτής του Ποταμιού του Θεοδωράκη. Στέλεχος της "οικογενειακής" ActionAid. Μεταξύ 2000-2004 ήταν στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων των Υπουργείου Εργασίας και ήταν συντονίστρια στην εκπόνηση τριών Εθνικών Σχεδίων Δράσης για την Απασχόληση. Διετέλεσε ακόμα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ (2004-2007) και του "Όμιλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας" (2008-2010). Γνωστή για φράσεις όπως "Οι φτωχοί δεν ξέρουν να ψηφίζουν σωστά και πολλές φορές κρίνουν λάθος", και "ας κάνουμε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για να μην τιναχθεί στον αέρα η συμφωνία με τους δανειστές.".

Σύντροφος Αλεξίας: Ανδρέας Παπαδόπουλος, τέως βουλευτής ΔΗΜΑΡ.

Σύντροφος Κώστα: Σία Κοσιώνη. Δημοσιογράφος-Παπαγαλάκι του Αλαφούζου.


2 σχόλια:

  1. "Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι", λέει ο Λαός μας. Ο προδότης παραμένει πάντα ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Ο διαβόητος ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ και αρχηγός εσωτερικής παράταξης της νέας δημοκρατίας. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε τελικά πρωθυπουργός και τα πάντα δρομολογήθηκαν όπως βόλευε τα αφεντικά του, τους Αμερικάνους. Ο εκλεκτός των Μπους και των μυστικών υπηρεσιών τους, αυτός που βοήθησε στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, ο σε ʹʹ10 χρόνια κανένας δεν θα θυμάται το όνομα αυτής της χώραςʹʹ. Ως εκ τούτου είναι δεδομένες οι σχέσεις του με τους Έλληνες. Ό,τι θίγει τον ΕΦΙΑΛΤΗ, ευνοεί τους Έλληνες και το αντίθετο. Ό,τι χάνει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, το κερδίζουν οι Έλληνες και το αντίθετο. Ποτέ δεν τον λάτρεψαν οι Έλληνες, όπως οι πασόκοι τον αρχηγό τους ή οι δεξιοί τον δικό τους. Αν δεν φιλάς κάποιου τα χέρια εξαιτίας αγάπης, μπορείς να του τα φιλάς είτε από φόβο είτε από ανάγκη. Η κορούλα του, λειτούργησε και λειτουργεί ως αντιπρόσωπος του πατέρα της, μεταφέρει τα συναισθήματά του. Μεταφέρει το μίσος του. Το ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ μίσος της εκδίκησης, το μίσος εκείνου, ο οποίος βιάζεται να διαχειριστεί και να διευθετήσει υποθέσεις εις βάρος των θυμάτων του. Εκεί που πίστευαν οικογενειακώς ότι έλεγχαν ένα από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, κάθονται τώρα και σκέφτονται όχι πώς θα επανέρθουν στην κορυφή, αλλά πώς θα επιβιώσουν βλέποντας το πολιτικό τους τέλος. Οι πολιτικοί της ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ. Αχ υϊέ του, υϊέ του για καμιά θεσούλα στα γραφεία της SIEMENS είσαι και εσύ και η αδερφή σου.
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΑΣΧΗΜΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;;ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ΄΄΄΄΄΄ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.