28 Ιουλ 2015

Ούτε στον ύπνο τους, μια λατέρνα σαν την γερμανίδα καγκελάριο και ένας μνησίκακος υπουργός οικονομικών, δεν θα φανταζόντουσταν ότι θα είχαν στη μίζερη ζωή τους την ευκαιρία να κουνάνε το δάκτυλο και να κάνουν συστάσεις στον Ελληνικό Λαό.

Στο τέλος πάλι ήλιο θα βλέπουμε εμείς οι Έλληνες όταν στην γερμανία της καγκελαρίου και του υπουργού της θα βρέχει πάνω σε σκυμμένα γερμανικά κεφάλια..Όλοι οι Ευρωπαίοι επωφελήθηκαν από τους Έλληνες. 
Όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί εισέπραξαν κέρδη από τον Ελληνικό πολιτισμό. 
Είχαν τον κόσμο στα χέρια τους, οι Ευρωπαίοι γιατί τους τον πρόσφεραν οι Έλληνες. 

Βλέποντας όμως κάποιος τη σημερινή θέση της Ευρώπης στον παγκόσμιο χάρτη, αντιλαμβάνεται πως αυτή η πρωτοκαθεδρία έχει προ πολλού χαθεί. 

Η Ευρώπη σήμερα είναι ...
ΣΚΙΑ του εαυτού της.

Ούτε στον ύπνο τους, μια λατέρνα σαν την γερμανίδα καγκελάριο και ένας μνησίκακος υπουργός οικονομικών, δεν θα φανταζόντουσταν ότι θα είχαν στη μίζερη ζωή τους την ευκαιρία να κουνάνε το δάκτυλο και να κάνουν συστάσεις στον Ελληνικό Λαό.


Διαχειρίζονται η καγκελάριος και ο υπουργός της ένα κράτος με την πλέον άσχημη και αποκρουστική ιστορία στην Ευρώπη, προσπαθώντας να απαξιώσουν όποιον θεωρούν πως έχει τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά. 

Μέσα σε λιγότερο από μισό αιώνα αυτός ο έμπειρος γερμανικός λαός ξεκίνησε και έχασε δύο μεγάλους πολέμους και δεν το κατάλαβε καν. 

Από την άλλη ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος για δύο και πλέον χιλιετίες δέσποζε στον Πλανήτη, έγινε το μεγαλύτερο θύμα του. 

Τυφλώθηκε από εκείνους, που τους έμαθε να βλέπουν. 
Σήμερα, στο όνομα της Ενωμένης Ευρώπης, οι Ευρωπαϊκοί λαοί χάνουν τις ίδιες τις πατρίδες τους. Ένα πράγμα θα έπρεπε να σκεφτούν. Όταν τα κοινά προβλήματα θ' αρχίσουν να βασανίζουν όλους τους λαούς της Ευρώπης, θα αποδειχθεί ότι η Ελλάδα εξαιτίας των πολιτικών που είχε και εξακολουθεί να έχει, δεν μπόρεσε να τα αντιμετωπίσει. 

Κάτω από την ίδια Ακρόπολη γεννιούνται και οι σύγχρονοι Έλληνες, εξακολουθούν να έλκονται από την ομορφιά και να κοιτάνε ψηλά στον Όλυμπο. 

Κανένας δεν μπόρεσε ν' αναγκάσει τους Έλληνες να κοιτάνε χαμηλά, εξακολουθούν να σηκώνουν ψηλά το κεφάλι και να βλέπουν τον Παρθενώνα αλλά και πέρα από αυτόν. 

Στο τέλος πάλι ήλιο θα βλέπουμε εμείς οι Έλληνες όταν στην γερμανία της καγκελαρίου και του υπουργού της θα βρέχει πάνω σε σκυμμένα γερμανικά κεφάλια..


Αναγνώστης Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.