# #

28 Ιουλ 2015

''ΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ''.

-------------------------------------00000000000000000kouti

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ! 
Το κλειστό γυμναστήριο του Πανελλήνιου αποδείχθηκε όντως "πολύ μικρό για να χωρέσει το μεγάλο ΟΧΙ που θέλουμε να πούμε ξανά και να το πούμε μέχρι το τέλος'', όπως χαρακτηριστικά τόνισε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην εκδήλωση για τα 5 χρόνια της Ιskra:
  ''ΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ''....


----00iskra11

 ------------------------------------0000000000000anemos

----000iskra2


2 σχόλια:

  1. Τις τελευταίες δεκαετίες, το σύστημα εξουσίας έχει έλθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση, αλλά στο σημερινό χάλι δεν έχει βρεθεί ποτέ. Τέτοιες προχειροδουλειές στις υψηλές θέσεις εξουσίας δεν έχουν συμβεί ποτέ άλλοτε. Το αριστερό σύστημα εξουσίας στην κυριολεξία σέρνεται. Έχει πέσει στα χέρια ανίκανων, οι οποίοι αφού κατέλαβαν τις υπουργικές θέσεις εξουσίας καταστρέφουν τα πάντα, με την προχειρότητα του αυτοδίδακτου(βλέπε π.χ. κυρά τασία) Μετά από 6 μήνες πήγαινε – έλα στην Ευρώπη, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε νύχτα και χωρίς φεγγάρι να κάνει ένα Δημοψήφισμα, χωρίς να έχει εξασφαλισμένο το αποτέλεσμά του (δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει το αποτέλεσμα) και χωρίς τη δυνατότητα να το διαχειριστεί σωστά (με έμμεσο τρόπο έκλεισε τις τράπεζες, ώστε να δημιουργήσει συνθήκες οικονομικής ασφυξίας στον Ελληνικό Λαό). Έτσι λοιπόν εκτέλεσε μια λανθασμένη πολιτική και την εγκατέλειψε στην τύχη της, γιατί απλούστατα δεν υπήρξε και ούτε πρόκειται να υπάρξει ένας ορθός κεντρικός σχεδιασμός.
    Τους υπερεκτιμήσαμε, τους θεωρήσαμε για στοιχειωδώς έξυπνους, ενώ αυτοί είναι παντελώς ανοργάνωτοι. Όταν με ένα απόλυτα στοχευμένο Δημοψήφισμα επιχειρείς να κάνεις συνένοχο έναν ολόκληρο Λαό και στο τέλος αυτός ο Λαός σου βγαίνει πιο ισχυρός και υπερήφανος από ποτέ, είναι φανερό ότι απέτυχες. Η νίκη του πρωθυπουργού στο πρόσφατο Δημοψήφισμα αποτελεί τραγική εξέλιξη τόσο για τον ίδιο όσο και για τα αφεντικά του. Οργάνωσε ένα Δημοψήφισμα, χωρίς να είναι σίγουρος ότι ελέγχει απόλυτα το θύμα του, με αποτέλεσμα το ανεπιθύμητο γι’ αυτόν ΟΧΙ (ας θυμηθούμε την εμφάνιση του το βράδυ μετά τα exit-poll), το οποίο για τον λαό έχει αξία, αυτός να το ταυτίσει με νέο Μνημόνιο. Μας δούλεψε κανονικά ο πρωθυπουργός και η απόδειξη είναι το Μνημόνιο που έφερε στην συνέχεια για υπογραφή (Αλήθεια αυτή την φορά το διάβασε κανένας; ). Ένα Μνημόνιο, το οποίο για την Ελλάδα σημαίνει τελικά ότι η ίδια αποδέχεται όλες τις κατηγορίες εναντίον της και άρα είναι δίκαιη η τιμωρία της. Σύντομα θα καταλάβει ο πρωθυπουργός ότι η καθαρή εντολή που έλαβε τον Ιούλιο, με τις πράξεις του στην συνέχεια, θα μετατραπεί σε μορφή συγκυβέρνησης πάντα για την σωτηρία της πατρίδας. Σύντομα θα καταλάβει τι σημαίνει από τιμωρός των μνημονιακών να περάσεις στο στρατόπεδο τους και να έχεις έναν ολόκληρο Λαό απέναντι σου. Ίδιοι πρωταγωνιστές στην ίδια ιστορία μόνο που αυτήν την φορά κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος. Ο τυφλοσούρτης αυτή την φορά μπορεί να μην δουλέψει, και τότε
    ……….τρεχάτε ποδαράκια μου…………………………………………………………
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2015/07/blog-post_253.html

    Aναρτήθηκε....Πολύ καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.