# #

4 Φεβ 2015

Ο Θεόδωρος (ο γνωστός) που όλοι αγαπήσαμε ετοιμάζει νέα εκπομπή μόδας

Βαρουφάκη,ο Πάγκαλος ξέρει τι πιάνεις!




Ψυχίατρο χρειάζεται ο Βαρουφάκης, κατά τον Πάγκαλο, γιατί έχει τα χέρια του στις τσέπες.
Ο Χαρδούβελης που είχε τα χέρια του στις δικές μας έστεκε μια χαρά.

Ο κανονισμός απαγορεύει να φοράς το πουκάμισο απέξω- συνέχισε ο "αξιαγάπητος" Θεόδωρος,αλλά δεν τον άκουσα σαν πρώην σύντροφο, να σχολιάζει τότε τη Μπιρμπίλη. Θυμάσαι Θόδωρα; 

Προεδρικό Μέγαρο; 
Ορκομωσία Κυβέρνησης Παπανδρέου; 
Όχι;   Να σου θυμίσω:




Τα fashion αντανακλαστικά του Θόδωρα τότε ήταν καταπιεσμένα διότι ήταν και Deputy Prime Minister ,φράση που μάθαμε από τον Βενιζέλο,κατά κόσμον Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως.


Ο Θεόδωρος που όλοι αγαπήσαμε ετοιμάζει νέα εκπομπή μόδας στο Βήμα FM με το Λάκη Γαβαλά,το Βασίλειο Κωστέτσο και τον Βερσάτσε.


Λίγη βιογραφία: 

Πολιτικός δεινόσαυρος,απομεινάρι της ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ που τον εξέθρεψε,και πολύ καλά μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια,καταδικασμένος σε εξαφάνιση.

Κάποτε επιδιδόταν σε παραγγελίες συλλήψεων πολιτών(κάντε μια αναζήτηση -2011 και θα δείτε τον "εισαγγελέα" κύριο Πάγκαλο να ζητά να συλλάβουν πολίτες για ένα μορφασμό ή ένα σχόλιο).

Επίσης χειρίστηκε με υπέρτατο πατριωτισμό την εθνική κρίση των Ιμίων. Απαντά με ευθύτητα στις ερωτήσεις, συνήθως με ένα ξεκάθαρο "Βρε δε γαμιέσαι πρωί πρωί" ενώ είναι φεντεραλιστής και σύντροφος με τον Αντώνη Σαμαρά.

Έχει κάνει μια αποτυχημένη(δήλωση) απόπειρας αυτοκτονίας.

http://oxaxanoulis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.