# #

2 Φεβ 2015

Πάμε για συμφωνία Τσίπρα-Γιούνκερ την Τετάρτη; Τέλος σε τρόικα, μνημόνιο, νέα μέτρα

Τσίπρας

Τα βλέμματα είναι στραμμένα πλέον στη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ την ερχόμενη Τετάρτη.  Όπως δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Γιάννης Δραγασάκης στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει μια πολιτική συμφωνία με την Κομισιόν για τη διασφάλιση της ρευστότητας από την ΕΚΤ. Όσο για την παρέμβαση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα την χαρακτήρισε...
καταλυτική για να δώσει την παγκόσμια διάσταση του ελληνικού προβλήματος.
«Η δική μας μάχη είναι να ξεκινήσει η συζήτηση στην Ευρώπη για να φύγουμε από τις πολιτικές της λιτότητας. Εάν δεν ανησυχεί ο γάλλος υπουργός Οικονομικών για τη ρευστότητα τότε γιατί να ανησυχώ εγώ; Τη ρευστότητα την ελέγχει η ΕΚΤ και ο κ. Ντράγκι», υπογράμμισε ο κ. Δραγασάκης.
Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε πως τρία είναι τα βασικά δεδομένα: 1. Κανείς δεν μιλά πλέον για τρόικα. Ο ρόλος μας ήταν να ανοίξουμε το δρόμο.
2. Δεν συζητάμε για συνέχιση του προγράμματος αλλά για νέα συμφωνία.
 3.Το ζητούμενο δεν είναι πλέον νέα μέτρα, αλλά μεταρρυθμίσεις.

1 σχόλιο:

  1. Μη ενθουσιάζεσθε σύντροφοι! Αργά, σταθερά και αποφασιστικά κόψτε τους τον κ@@ο! Εκμεταλλευθείτε όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Απεμπλακείτε από τον γερμανικό εναγκαλισμό και χώστε τους δοσιλογάρες στη φυλακή. Σταθερά, με σωφροσύνη, χωρίς φόβο και κοιτάτε μην αρχίσετε πάλι στο κυνήγι τον φτωχοποιημένο λαό μη σας πάρει ο διάολος το κεφάλι. Ψάχτε εκεί που πάνε τα πολλά λεφτά ή που πήγαν τα πολλά λεφτά. Μη ασχολείστε με τα φραγκοδίφραγκα και αφήστε επί τέλους τον ελληνικό λαό να εργασθεί, καταργώντας όλες τις εκ του πονηρού διατάξεις των τροϊκαδόρων-τρακαδόρων που νέκρωσαν την αγορά και την πραγματική οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.