# #

6 Οκτ 2013

Δεν είναι βλάκες, είναι επικίνδυνοι. Οι βλάκες είμαστε εμείς που τους ανεχόμαστε.


Το είχε πει ο Αλβέρτος Αϊνστάιν σε ανύποπτο χρόνο, αλλά εσείς δεν δώσατε καμία σημασία: «Δύο πράγματα δεν έχουν όρια, το Σύμπαν και η βλακεία του Σίμου Κεδίκογλου. Και για το Σύμπαν δεν είμαι απολύτως βέβαιος». 

Το είχε πει ο πάνσοφος, το είχε προβλέψει ότι ο Κεδίκογλου θα φτάσει να ισχυρισθεί ότι «ο κ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή τους»

Δεν τα λέει από μόνος του, έχει και κειμενογράφους, διότι ακόμη και η βλακεία απαιτεί ταλέντο, προκειμένου να φτάσει σε τέτοια ύψη. Έχει, μου λένε οι πηγές μου, τον...
Λαζαρίδη και τον Μουρούτη, που αν τους είχε ο Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο, μέχρι του Δουράμπεη θα έφτανε ο κόσμος κάθε βράδυ.

Γιατί τα λένε όλα αυτά οι σαμαροπυροβολημένοι; 
Σε ποιους απευθύνονται; 
Περιμένουν ότι θα υπάρξει έστω και ένας που θα πιστέψει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ξαφνικά υπερασπιστής της Χρυσής Αυγής; 

Θα το πιστέψουν οι ακροδεξιοί εκ των ψηφοφόρων της Ν.Δ., που θεωρούν ότι ο Τσίπρας απέχει από οτιδήποτε δεξιό όσο απέχει ο Βόρειος από τον Νότιο Πόλο; 

Θα το πιστέψουν οι καραμανλικοί, θα το πιστέψουν οι πασόκοι, οι δημαρίτες, οι κουκουέδες; 

Το πολύ-πολύ να το πιστέψει ο Μπίστης, που, όταν η κουβέντα αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ικανός να πιστέψει τα πάντα.

Δεν τα λένε για να τους πιστέψει κάποιος, τα λένε από αγνό και άδολο γκαιμπελισμό. Πετάνε λάσπη για τη χαρά της λάσπης, μπορούν να πουν τα πιο απίθανα πράγματα, μόνο και μόνο για να εμφυσήσουν σε ένα κομμάτι του πληθυσμού την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα επικίνδυνο και αλλοπρόσαλλο κόμμα. Ένα κόμμα που πολεμάει με πάθος τον φασισμό και τον ναζισμό, ώσπου μια μέρα, έτσι στα καλά καθούμενα, ο πρόεδρός του έρχεται στο τσακίρ κέφι και αποφασίζει να γίνει συνήγορος του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής.

Ο Κεδίκογλου δεν είπε μόνο τη χαζομάρα περί συνηγόρων, είπε και κάτι άλλο και μάλιστα την ίδια μέρα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Χατζηνικολάου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «επίσημες πηγές τον έχουν ενημερώσει ότι οι δράστες της Μarfin είναι γνωστοί στις αρχές κι ότι μάλιστα έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι»

Ωχ αμάν! Τι λέτε, κ. Κεδίκογλου; 
Γνωρίζετε ποιοι είναι οι δολοφόνοι της Μarfin, οι αδίστακτοι που εκτέλεσαν τρεις ανθρώπους και ένα αγέννητο μωρό, και τους αφήνετε να κυκλοφορούν ελεύθεροι; 

Ποιες είναι οι επίσημες πηγές που σας ενημέρωσαν, μήπως ο Δένδιας και ο Αθανασίου; 

Και πώς συνέπεσε η ανακάλυψη των δολοφόνων που παρέμεναν άγνωστοι μετά από τρία χρόνια με την εξάρθρωση της Χ.Α.;

Δεν είναι βλάκες, είναι επικίνδυνοι. Οι βλάκες είμαστε εμείς που τους ανεχόμαστε.

 Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη
Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.