# #

9 Οκτ 2013

Έβαλε στη θέση τους LIVE Πορτοσάλτε και ΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο γνωστός μνημονιακός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε επιχείρησε να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (άκουσον-άκουσον) ότι"δεν κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο πριν από τον υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια" στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, απαντώντας στα όσα είπε η..
Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη καθυστέρηση της κυβέρνησης και της δικαιοσύνης στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου αφού απάντησε στα όσια ανακριβή είπε ο Άρης Πορτοσάλτε (ο ΣΥΡΙΖΑ εξάλλου έχει παρέμβει σε όλα τα επίπεδα για το θέμα της Χρυσής Αυγής και της ρατσιστικής βίας), στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στάση των ΜΜΕ απέναντι στη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής, στον ρατσισμό και στη βία. Όπως είπε η κα Κωνσταντοπούλου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγεγραμμένες 44 ερωτήσεις βουλευτών, ενώ πρόσθεσε ότι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν καταθέσει πλειστάκις ως μάρτυρες στον εισαγγελέα και στις αστυνομικές αρχές.

Ο Πορτοσάλτε άρχισε να φωνάζει και να ζητάει "προστασία" και "κάλυψη", ξεχνώντας μάλλον τις νουθεσίες του προς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, όταν του έλεγε ότι «Πρέπει να βρείτε τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.