# #

7 Οκτ 2013

Ανατριχιαστικές ομολογίες για την εγκληματική δράση του ναζιστικού μορφώματος (Βίντεο)

 Ο πακτωλός χρημάτων της Χ.Α (Βίντεο) - Η ναζιστική διαδρομή Μιχαλολιάκου-Παππά (Βίντεο)


Δεν αφήνει καμιά αμφιβολία το «κελάηδισμα» πρώην και νυν στελεχών της ναζιστικής συμμορίας για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Πραγματικά συγκλονίζουν αυτά που καταθέτουν σε βάρος συναγωνιστών τους. Χαρακτηριστικά καταθέτει κάποιος από αυτούς: 
«Ο "ταξίαρχος" Παππάς μας προέτρεπε για τους λαθρομετανάστες: Σκοτώστε τους, σφάξτε τους και μη χαμπαριάζετε», o Κασιδιάρης έδινε εντολές να πραγματοποιηθούν πολλά κακουργήματα μεταξύ των οποίων και απόπειρες ανθρωποκτονίας, ενώ ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος είχε δοθεί εντολή στους χρυσαυγίτες να δολοφονηθούν πρώην στελέχη της ...ναζιστικής συμμορίας. 

Ανατριχιαστικά είναι επίσης, και τα όσα μαθαίνουμε για τον τρόπο που η Χ.Α στρατολογούσε και εκπαίδευε τους εν δυνάμει δολοφόνους που εντασσόταν στις τάξεις της. 
«Η ένταξη μου στην οργάνωση έγινε ύστερα από σωρεία δοκιμασιών ψυχικών και σωματικών, Οι σωματικές περιελάμβαναν βασανιστήρια, μας γρονθοκοπούσαν και μας μάθαιναν πρακτικές επίθεσης άμυνας και διάφορες μεθόδους διάπραξης εγκλημάτων όπως πώς να ρίχνουμε μαχαιριές με θανατηφόρα αποτελέσματα, πώς να κάψουμε ανθρώπους ζωντανούς με καπνογόνα. 

Επικεφαλής του τάγματος ήταν ο Γερμενής», καταθέτει, άλλος προστατευόμενος μάρτυρας.


Κι ενώ το οπλοστάσιο της Χ.Α δεν έχει ακόμα βρεθεί, σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις για τον πακτωλό χρημάτων που διέθετε το ναζιστικό μόρφωμα.


Στο παρακάτω βίντεο η πολιτική διαδρομή των ναζιστών Μιχαλολιάκου και του υπαρχηγού του Χ. Παππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.