# #

28 Αυγ 2013

Εντός ωρών η επίθεση στη Συρία...Η Ρωσία "έκανε πάσο" πάλι?


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει θέση;
Συρία....Περιμένοντας τις βόμβες

Σε επιφυλακή τέθηκαν πριν λίγο οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας και του Ισραήλ, ενώ σύμφωνα με το Reuters, εκκενώνονται στρατιωτικά κτίρια στην πρωτεύουσα Δαμασκό.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο, έχει εκκενωθεί το Γενικό Επιτελείο Στρατου και το αρχηγείο της Αεροπορίας.
Παράλληλα στρατιωτικές μονάδες που ...
σταθμεύουν γύρω από την πρωτεύουσα βρίσκονται σε επιφυλακή ώστε να μεταφέρουν τον βαρύ οπλισμό τους σε διαφορετικές τοποθεσίες.
Οι συριακές αρχές δεν έκαναν σχόλια πάνω στις στρατιωτικές κινήσεις, ενώ δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν αυτές από εκπρόσωπο του στρατού.
Αλλά και η Τουρκία βρίσκεται σε επιφυλακή, με τις ένοπλές δυνάμεις να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέντ Νταβούτογλου.
«Τώρα βρισκόμαστε σε κατάσταση ετοιμότητας (...). Η Τουρκία θα λάβει όποια μέτρα κριθούν απαραίτητα εντός του πλαισίου των δικών της στρατηγικών συμφερόντων», είπε ο Τούρκος υπουργός.
Η Ρωσία είναι πλέον σαφές ότι έκανε πάσο και πάλι ,όπως κάθε φορά...Μάλλον πήραν κάποια ανταλλάγματα και θα περιοριστεί σε κάποιες δήθεν σκληρές ανακοινώσεις...Από θεωρία και ψευτοτσαμπουκάδες έχουμε συνηθίσει από μεριά της...
Η ΔΗΜΑΡ,το ΠΑΣΟΚ,η ΝΔ πήραν σαφή θέση υπέρ των βομβαρισμών κατά του λαού της Συρίας.
ΤΟ ΚΚΕ είναι σαφώς κατά των βομβαρισμών ...
Ο ΣΥΡΙΖΑ τηρεί σιγή ιχθύος....Σαν καλοί "νοικοκυραίοι" καημένη,φτωχή,ξευτιλισμένη Ελλάδα...
Και η σφαγή ξεκινάει...

3 σχόλια:

  1. ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oχι μόνο Αμερικανοί αλλά και όλα τα άλλα παρόμοια κτήνη, Αγγλοι, Γάλλοι κτλ. Για την Ρωσσία μόνο οι άγιοι της χριστιανοσύνη που έβλεπαν οράματα υπο την επιρροή της θείας κοινωνίας ....ήταν βέβαιοι οτι η πολική αρκούδα θα βρυχηθεί. Στην ουσία είναι σε χειμερία νάρκη και ξυπνά μόνο για μερικές γουλιές βότκα. Αει στα τσακίδια. Δολοφόνοι, γενοκτόνοι της γής.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.