# #

28 Αυγ 2013

Σταυρίδης: Οι Έλληνες είναι ηλίθιοι

Με χυδαίο τρόπο μίλησε σε νορβηγική εφημερίδα ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, για όσους αντιστέκονται στις ιδιωτικοποιήσεις λέγοντας στα αγγλικά “άντε γαμηθείτε” και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε ηλίθιους τους Έλληνες για τον τρόπο που αντιδρούν στα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων.
Αξιοσημείωτο, δε, ότι αυτή την άποψη την εξέφρασε ενώ ήταν ακόμα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.
Όπως αναφέρει το "the press project", που δημοσιεύει απόσπασματα της επίμαχης συνέντευξης στην εφημερίδα "Bergens Tidente"σοκαρίστηκε μέχρι και η Νορβηγίδα δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη όταν άκουσε τον Στέλιο Σταυρίδη να λέει ότι ονειρεύεται μια Ελλάδα που θα είχε Νορβηγούς αντί για Έλληνες.
Σε ερώτηση σχετικά με τις αντιδράσεις πολιτών για τα σχέδια στο πάρκο του Ελληνικού ο Σ. Σταυρίδης είπε:
“Κάνουν απλως κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γαμήσου /γαμηθείτε (fuck you). Πες μου πώς θα γίνει. Συγγνώμη έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα”.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μίλησε και για τη νοημοσύνη των Ελλήνων. “Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ’ το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα”, είπε ακόμα για να λάβει την απάντηση από τη δημοσιογράφο: “Μα, έχουμε μεγάλο δημόσιο τομέα στη Νορβηγία”.
“Ναι, αλλά δεν έχετε αρκετό ήλιο” της απάντησε ο Σ. Σταυρίδης και της είπε δείχνοντας μάλιστα διαφημιστικά φυλλάδια για τα δωμάτια που νοικιάζει στην Κεφαλονιά “Εδώ θα έπρεπε να βρίσκεστε τώρα. Νοικιάζουμε και βίλες” όπως αναφέρει κείμενο-λεζάντα της έντυπης νορβηγικής εφημερίδας.
Ακόμα χαρακτήρισε “ευλογία Θεού” τις ιδιωτικοποιήσεις επειδή όπως είπε “φέρνουν επενδύσεις, θέσεις εργασίας και πλούτο”.
Δεν παρέλειψε, δε, γι’ αυτή του την τοποθέτηση να αυτοεπαινεθεί λέγοντας “ Ποιος άλλος βγαίνει να το πει αυτό, πως είναι ευλογία; Έχετε ακούσει κανέναν πολιτικό να το λέει αυτό στην Ελλάδα; Πολλοί λίγοι, τρεις, τέσσερις, πέντε. Ίσως ο πρωθυπουργός και άλλοι τρεις. Αλλά είναι γεγονός”.
Newsroom Enet - Πηγή: The Press Project

2 σχόλια:

  1. Είναι απλώς ένας γελοίος αρχοντοχωριάτης. Μόνο από το γεγονός ότι της πρότεινε να της ενοικίασει τα ξενοδοχειακά του καταλύμματα η δημοσιογράφος σχημάτισε την κατάλληλη ιδεα γι΄αυτό. Οποιος θέλει Νορβηγούς πάει στην Νορβηγία. Δεν είναι κέντρο του Γαλαξία και θα πρέπει να προσαρμόσουμε την Ελλάδα στα μέτρα του.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά είναι ηλίθιοι, αφού ψήφισαν ξανά τους πιτσαδόρους, τους φαταούλες και τους παράφρονες.
    Ο νοών νοήτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.