# #

31 Αυγ 2013

Πανικός στο ΠΑΣΟΚ. παλεύουν για το 3% στις δημοσκοπήσεις


Σε μεγάλη ανησυχία έχουν περιέλθει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη με τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που έχουν φθάσει στα χέρια τους και δείχνουν τρομερή καθίζηση του άλλοτε κραταιού κόμματος. 
Οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλθηκαν εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης των ευρωεκλογών δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται σε χειρότερο βαρομετρικό χαμηλό των τελευταίων ετών, και να παλεύει στην ουσία για την εκπροσώπηση του στην Ευρωβουλή.

Τα στοιχεία είναι ακόμα πιο δραματικά για τα στελέχη του, αν σκεφθεί κανείς ότι οι εν λόγω δημοσκοπήσεις προέρχονται από.. φίλα προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ εταιρεία δημοσκοπήσεων, που συνηθίζει να «τσιμπάει" κάτι τι παραπάνω για το ΠΑΣΟΚστα τελικά νούμερα... Ακόμα κι αυτή όμως κρούει καμπανάκι κινδύνου στην ηγεσία του κόμματός ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην την βγάλει τελικά καθαρή στις επόμενες ευρωεκλογές.

Όμως τα νούμερα δεν είναι ότι προβληματίζουν μόνο το ΠΑΣΟΚ. Αλλά έχουν προκαλέσει και τη μήνιν στελεχών της ΝΔ που απορούν πώς είναι δυνατόν οκόκληρη η κυβέρνηση να σύρεται από ένα κόμμα, το οποίο δημοσκοπικά είναι σχεδόν «πεθαμένο». Αυτός είναι και ο λόγος που χρεώνουν κάποιοι στον Σαμαρά την αδυναμία να περιορίσει την πολιτική και κυβερνητική επιρροή του ΠΑΣΟΚ στο πλάισιο της συγκυβέρνησης, στα όρια που πρέπει.


Σχόλιο Α.Α. Αν θέλεις να κάνεις σχεδιασμό για τις ευρωεκλογές του Μαίου, δεν βασίζεσαι σε νούμερα 9 μήνες πριν. Προφανώς στο ΠΑΣΟΚ, βολιδοσκοπούν το "τώρα"!

Επίσης διαβάστε ΕΔΩ, στο 0% το ΠΑΣΟΚ σε  δημοσκόπηση στην Α' Αθηνών

Και αυτό που λέμε μήνες, τώρα το λένε και μέσα, που μας έδειωναν το ΠΑΣΟΚ προ δύο μηνών στο 7 ή και 9%.

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μας λείψει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.