# #

13 Μαΐ 2013

Όλοι σήμερα στα συλλαλητήρια να σπάσει ο τρόμος




Η μεγάλη στιγμή της  εργατικής απάντησης έφτασε! 

Η κυβέρνηση του ολοκληρωτισμού των ΜΑΤ και της κατάλυσης των ελευθεριών  μπροστά στο φόβο της γενίκευσης των αγώνων, επέλεξε να κηρύξει για άλλη μια φορά κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιστρατεύοντας  τους ανυπότακτους καθηγητές .

Είναι η ώρα του ανένδοτου  αγώνα, η ώρα της μαζικής ανυπακοής . Ανυποχώρητοι ενωμένοι κι αποφασισμένοι να κηρύξουμε την  αρχή του τέλους στη λεηλασία των ζωών μα, την έναρξη της  ανατροπής του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης και  της κοινωνικής βαρβαρότητας.

Όλοι στο δρόμο !

Όλοι  στα συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας  

1. ΑΘΗΝΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Η ΟΛΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στα γραφεία της (Ερμού και Κορνάρου). Ώρα 7 το απόγευμα.

2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Οι τοπικές ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, καλούν την ίδια μέρα, στις 6 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

3. ΠΑΤΡΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Η ΕΛΜΕ Αχαίας, καλεί πολίτες, φορείς και σωματεία την δευτέρα 13/5, στην Πλατεία Γεωργίου, στις.. 7:30 το απόγευμα.

4. ΠΥΡΓΟΣ, ΗΛΕΙΑΣ. To Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηλείας απευθύνει κάλεσμα συμπαράταξης-αλληλεγγύης σε όλα τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους, τους φορείς της Ηλείας σε μια ανοιχτή σύσκεψη τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 7:00μ.μ στα γραφεία της ΕΛΜΕ

5. ΤΡΙΠΟΛΗ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει η ΕΛΜΕ Αρκαδίας για αύριο Δευτέρα, στις 7.00 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Τρίπολης, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης για επιστράτευση.

6. ΛΑΡΙΣΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ. Η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας καλεί την Δευτέρα 13-5-2013 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Πλατεία Ταχυδρομείου όλους τους καθηγητές σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πικετοφορία.

7. ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ. Τα εκπ/κά σωματεία της Κορινθίας σας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη  Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 7.00 μ.μ., στην Κόρινθο, στον Πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.

8. ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας σας καλεί όλους τη Δευτέρα 13 Μαϊου 2013 και ώρα 19:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο για την καταδίκη του αυταρχισμού της κυβέρνησης και της ποινικοποίησης των απεργιών.

9. ΞΑΝΘΗ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. Η ΕΛΜΕ Ξάνθης, καλεί σε συγκέντρωση την ίδια μέρα, στις 19:30, στην κεντρική πλατεία της πόλης

10. ΚΑΒΑΛΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ. Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Καβάλας , μετά τις πρωτοφανείς ενέργειες της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση των καθηγητών ,σας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 13-5-2013 στις 19.00 στην πλατεία Καπνεργάτη.

11. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. «Να μην περάσει η τρομοκρατία. Να αρθεί η επιστράτευση των εκπαιδευτικών. Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση», δηλώνει η ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς – Ιθάκης που οργανώνει συλλαλητήριο τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο (Αργοστόλι).

12. ΚΟΖΑΝΗ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΛΜΕ καλούν σε συγκέντρωση  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5 ΣΤΙΣ 7:00μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΝΊΚΗΣ

13. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. Η Α” ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την  Δευτέρα 13-05-2013,ώρα 19:30,στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου

14. ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Ζακύνθου τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΗ στις 8 μ.μ. στην Περιφέρεια (Νομαρχία Ζακύνθου).

15. ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας απέναντι στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών, θα πραγματοποιήσει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.