# #

14 Μαΐ 2013

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΟΛΜΕ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ


olme1C37B202B63B1B897
Δεν θα συμμετάσχουν οι καθηγητές στην απεργία που διοργανώνει την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ, προς συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΟΛΜΕ Νίκου Παπαχρήστου, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία της γιατί η κινητοποίηση δεν οργανώθηκε για την Παρασκευή, όπως είχε ζητήσει η Ομοσπονδία των καθηγητών της μέσης εκπαίδευσης.
«Ζητήσαμε από την ΑΔΕΔΥ να κηρύξει απεργία την Παρασκευή ώστε να σηματοδοτήσει την αντίδραση του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος για την επιστράτευση. Δεν το έπραξε. Οι καθηγητές δεν θα..
μετάσχουν αύριο στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, γιατί θεωρούμε κοροϊδία αυτό που συμβαίνει. Θα συνεχίσουμε τις διαδικασίες μας για να καταγραφεί η άποψη του κλάδου, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απεργία», δήλωσε ο κ. Παπαχρήστος.
Για κάλεσμα σε απεργοσπασία από τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ, Ηλίας Πατίδης. Το ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ, διοργανώνει την Τρίτη στις 10 το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια.
«Καταγγέλλουμε το ανοιχτό κάλεσμα σε απεργοσπασία όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ. Αυτοί που καλούν τον κόσμο να μη δώσει την απεργιακή μάχη ενάντια στην επιστράτευση και να μπει στα σχολεία δήθεν με το κεφάλι ψηλά , δηλαδή με το κεφάλι χαμηλά, είναι εκτεθειμένοι απέναντι στον κλάδο . Όλοι αύριο στην απεργία και στις γενικές συνελεύσεις για την κλιμάκωση του αγώνα» είπε ο κ. Πατίδης.
πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.