# #

10 Μαρ 2013

Ιερισσός: Το ξύλο έχει πάντα δυο άκρες...



Η κοινωνία έχει τους δικούς της ρυθμούς, τις δικές της διαδικασίες και τα δικά της στάδια συνειδητοποίησης και ωρίμανσης, τα οποία πολλές φορές λειτουργούν βραδύτερα από κάποια πρωτοπόρα τμήματά της. 

Τα πρόσφατα γεγονότα της Ιερισσού έχουν στ’ αλήθεια ταράξει πολλές ατάραχες συνειδήσεις, αφού η κοινωνία αρχίζει ενστικτωδώς ν’αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται στο έλεος μιας κλίκας ψυχοπαθών κι εκβιαζομένων (Siemens, C4i, εξοπλιστικά κλπ)καθαρμάτων. 

Η ακροδεξιά συγκυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι άνευ της συνδρομής των ΜΜΕ, του Κουβέλη και των ΜΑΤ, οι πρασινογάλαζοι απόγονοι των Ράλληδων και των Λογοθετόπουλων ήδη θα σάπιζαν δίπλα στον... Παπαγεωργόπουλο και τον Άκη. 
Κι ως εκ τούτου έχει αναθέσει την καθημερινή της πολιτική δραστηριότητα στους γεννίτσαρους-γερμανοτσολιάδες των ΜΑΤ.

Να θυμίσουμε, ότι όπως και κατά την περίοδο της πρώτης κατοχής (’41-‘44), οι Ναζί είχαν αναθέσει... τη βρώμικη δουλειά (μπλόκα, συλλήψεις, εκτελέσεις κλπ) στους Ταγματαλήτες  του Ράλλη, έτσι και σήμερα οι «δανειστές» και τα εκτελεστικά τους επιτελεία, έχουν αναθέσει στα ένστολα ελληνόφωνα τομάρια την κατατρομοκράτηση του πληθυσμού, προκειμένου να επικρατήσει στο δίκαιο των κατακτητών. 

Αυτό που δεν είναι σε θέση ν’ αντιληφθούν τα ενεργούμενα της Τρόικα είναι ότι το ξύλο έχει πάντα δυο άκρες...

Ότι το μίσος και η ευαρέσκεια, με τα οποία ο ένστολος υπόκοσμος κακοποιεί ανήλικους, ηλικιωμένους και φιλήσυχους ανθρώπους, αλλά και οι εν γένει πρακτικές του βλαχο-φασίστα Δένδια, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε απρόβλετες κι ανεξέλεγκτες καταστάσεις...

Ότι, αργά, ή γρήγορα, οι πολίτες θα πάψουν ν'ανέχονται να τους δέρνουν σαν...τους σκύλους και θ’αναγκαστούν πλέον να υπερασπιστούν τα παιδιά τους με καθολικό τρόπο και με ένταση ανάλογη της επίθεσης που δέχονται...

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, ότι ο ίδιος ο λαός επιλέγει κάθε φορά τον τρόπο, με τον οποίο θα υπερασπιστεί ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ τα παιδιά και τη γη του και κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει την... έξωθεν επαναστατική κατήχηση. 

Αρκεί να είναι οργανωμένος, ενωμένος στον ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ,ανεξάρτητα από πολιτικές, θρησκευτικές...ή ποδοσφαιρικές προτιμήσεις. Όπως έλεγε κι ο θρυλικός ανταρτοκαλόγερος, Αρχιμανδρίτης Γερμανός (Ανυπόμονος) στον Άρη: «Όλοι για τη λευτεριά και την προκοπή του λαού Άρη... Εγώ με το Χριστό κι εσύ με το Μαρξ!».

ΥΓ. Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!

askordoulakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.