# #

12 Μαρ 2013

Έδιωξαν βουλευτή της Χ.Α από την Τσαριτσάνη..ΒΊΝΤΕΟ


Η παρουσία του βουλευτή Λάρισας και τοπικών στελεχών της Χρυσής Αυγής παρολίγον να σταθεί εμπόδιο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης μνήμης για τα 70 χρόνια του Ολοκαυτώματος της Τσαριτσάνης. Μετά από την έντονη αντίδραση από πλευράς συγκεντρωμένων, ο βουλευτής και τα στελέχη της Χ.Α υποχρεώθηκαν να..
αποχωρήσουν και τελικώς η εκδήλωση δεν αναβλήθηκε.
Έντονη ήταν η διαμαρτυρία των παρισταμένων για την απόφαση του βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και στελεχών της Χρυσής Αυγής να παραστούν στην εκδήλωση μνήμης για τα 70 χρόνια του Ολοκαυτώματος της Τσαριτσάνης που  συνδιοργάνωναν ο δήμος Ελασσόνας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης, χθες το πρωί. Υπήρξε ένταση και η σκέψη να αναβληθεί η εκδήλωση, η οποία τελικώς πραγματοποιήθηκε αφού αποχώρησαν ο κ. Αλεξόπουλος και η συνοδεία του, μετά την καθολική απαίτηση των Τσαριτσανιωτών.
Σε ανακοίνωσή του ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο "λαός της Τσαριτσάνης τίμησε τους νεκρούς  του, όπως άξιζε- Έστειλε ένα ηχηρότατο μήνυμα ότι ο φασισμός δεν θα περάσει" ενώ σε ψήφισμά του από τις 7 Μαρτίου είχε καταγγείλλει τη Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι η δράση της είναι ενάντια στον ανθρώπινο πολιτισμό, στη μόρφωση και την παιδεία.
Στιγμιότυπο από τις αντιδράσεις στη χθεσινή εκδήλωση:
 
 
 
 

1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΙΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΟΠΟΤΕ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ [ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ], ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΚ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ.
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣ "ΧΑΠΑΤΟ" ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ!
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ, ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ [ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ] ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Ο "ΤΑΔΕ" ΣΥΛΛΟΓΟΣ [ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ] ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ!...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΚΡΙΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.