# #

23 Δεκ 2012

To κόβει η... πόρνη το...σέξ;



Οι Χειμερινές Διακοπές Βουλευτών Του ΠΑΣΟΚ!




Οικογενειακές διακοπές στα Τρίκαλα για τη… μισή Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. 

Εκεί βρίσκονται για τις μέρες των Χριστουγέννων ο..
βουλευτής Ευβοίας, Συμεών Κεδίκογλου, ο Δημήτρης Σαλτούρος από την Ξάνθη, καθώς και ο πρώην υφυπουργός ΜΜΕ, Άγγελος Τόλκας .

Ταξίδεψαν μέχρι το Περτούλι και περπάτησαν στα χιονισμένα δάση της περιοχής, δείπνησαν σε παραδοσιακή ταβέρνα της πόλης των Τρικάλων το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο πραγματοποίησαν προσκύνημα στα Μετέωρα.

Τα προαναφερθέντα στελέχη, όπως αναφέρει το  trikalavoice.gr, φιλοξενούνται από τον τοπικό υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Οικονόμου (γιος κι εκείνος πρώην βουλευτή, ενώ και η πεθερά του είχε αυτή την ιδιότητα κατά το πρόσφατο παρελθόν) και τις επόμενες ημέρες, εν όψει Πρωτοχρονιάς, αναμένεται να καταφθάσουν κι άλλα!

πηγη

2 σχόλια:

  1. Προσπαθώ καμιά φορά να εξηγήσω στους συνεργάτες μου Σουηδούς το τι γίνεται στην Ελλάδα, αλλά δεν με καταλαβαίνουν! Προσπαθώ να εξηγήσω σε Έλληνες γνωστούς μου ότι πρόσφατα παραιτήθηκε ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών γιατί αποκαλύφθηκε ότι καταχράσθηκε το δικαίωμα στο επίδομα ενοικίου για την συμβία του (190 €), Οι κόσμοι άνω και κάτω Ευρώπης, είναι όμοιοι, αλλά διαφέρουν!
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούτοι δω είναι μεταλλαγμένοι αδερφέ....Ζουν σε άλλο κόσμο, παράλληλο!!

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.