# #

4 Σεπ 2012

"Δεν γιορτάζω σήμερα, το ΠΑΣΟΚ έγινε συνιστώσα του Σαμαρά"!

Ο Βενιζέλος -μέσω γραμματέως- κάλεσε τον πρώην υπουργό Κ.Ασλάνη στην επετειακή εκδήλωση, αλλά έφαγε...πόρτα
 
'
 
Το τηλεφώνημα προς τον κ. Ασλάνη έγινε τις προηγούμενες ημέρες. Ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου άκουσε τη γραμματέα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να του λέει για τη γιορτή που ετοιμάζουν για τα 38 χρόνια του κόμματος.
‘Ο κύριος πρόεδρος δεν μπορούσε αυτή τη στιγμή να σας τηλεφωνήσει προσωπικά και σας ζητά συγνώμη. Με εξουσιοδότησε να σας καλέσω στη γιορτή που ετοιμαζεται’ είπε η γραμματέας για να εισπράξει την αντίδραση του Κ.Ασλάνη:

«Αυτό το κατανοώ ότι δεν μπορεί να με πάρει ο πρόεδρος. Αλλά δεν κατανοώ που έφτασε σήμερα το ΠΑΣΟΚ. Λυπάμαι, αλλά να πείτε στον πρόεδρο ότι δεν εορτάζω έτσι που γίναμε. Σήμερα έχουμε καταντήσει συνιστώσα του Σαμαρά. Δεν είναι αυτό το κόμμα που φτιάξαμε, που οραματιστήκαμε» είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναγεννηθεί και να αναζητήσει τις ρίζες τους, τις προοδευτικές του αφετηρίες και να ξαναγίνει κίνημα για το λαό!
 

2 σχόλια:

  1. Και οι ...τελευταιοι εσσονται πρωτοι!!!Επρεπε να μας πει πρωτα που πηγαν τα δισεκατομυρια δραχμες που δοθηκαν για το Ηρακλειο οταν ηταν δημαρχος!Αν το ΠΑΣΟΚ εχει τετοιους τιμητες-εκτιμητες-κριτικους !!!Φανταζεται ευκολα κανεις το τι σηψη και χολερα επικρατει πιο πανω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.