# #

6 Σεπ 2012

Ο Παπανδρέου “θα διδάξει στο Harvard”… To Harvard το ξέρει;;



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOPfmPTSkAyqECvuTFpyntBH0L4VFYZ1ZuP2IlHOKvV9O4N65Y3rJ9V8EWR_Kk2_I4lBLg1YjdOFit2Sc4e9CYjGG5sdWimW9976aYazofTco3LE31hohy5xqiNr7oVoV8JRet6M4iMAg/s1600/Papandreou_Klooun4.jpg

Τα ίδια σοσιαληστικά παραμύθια. Θυμάστε τις γελοιότητες των νταβατζήδων το 2004 με τις καταιγιστικές διαρροές ότι δήθεν ο Σημίτης θα αναλάμβανε τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, την ΚΟΜΕΚΟΝ, την ΚουΚλουξΚλαν και ότι διεθνή οργανισμό τους κατέβαινε στο κεφάλι; Εντέλει (όπως ήταν αυτονόητο) δεν ανέλαβε ούτε περίπτερο. 


Ήταν ηλίθιοι λοιπόν τότε οι νταβατζήδες που μας βομβάρδιζαν με τέτοια παραμύθια; 

Όχι βέβαια. γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν. 

Δυστυχώς τότε είχαμε την ψευδαίσθηση ότι ο Καραμανλής θα έκλεινε στα κάτεργα τον αρχιερέα της διαπλοκής και την συμμορία του. 

Οπότε οι νταβατζήδες πίεζαν λυσσαλέα την κυβέρνηση με το σκεπτικό “μα θα παραπέμψεις τον μελλοντικό πρόεδρο της UNESCO;; Ντροπή!”


… και ο εκβιασμός δούλεψε. 


Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ο Γιώργος Παπανδρέου εξελέγει πανηγυρικά πρόεδρος της “Σοσιαλιστικής Διεθνούς”. Ενός άθλιου πανηγυριού όπου οι Τζουμάκες της Λιθουανίας (κανένας πρωτοκλασάτος ηγέτης δεν πηγαίνει) ψάχνουν ποιό κορόιδο χώρα θα τους ταΐσει τσάμπα. 


Σαν τα εκατομμύρια που έσκαγε ο υπόδουλος Ελληνικός λαός. Με τόσα εκατομμύρια που τους έχουμε δώσει, όχι τον Παπανδρέου, αλλά και πράσινο Focus καγκουρέ να κατεβάζαμε για υποψήφιο, θα την παίρναμε την “προεδρία”. 


Ακολούθως είναι και η απίστευτη, εξωφρενική διαρροή ότι ο Παπανδρέου “θα διδάξει στο Harvard”. Εάν αυτό ίσχυε, καταλαβαίνετε ότι σε χρόνο DT το παγκοσμίου ακτινοβολίας ίδρυμα θα μετατρέπετο σε Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Παραπραστανίτη, με σήμα τον Άγιο Φανούριο. 


Δείτε λοιπόν από το επίσημο σάιτ του Harvard στην μία και μοναδική αναφορά που έκανε στον μεγάλο στοχαστή (στις αρχές… Ιουλίου!) τι ακριβώς θα κάνει ο Παπανδρέου στο Harvard. 


Δεν μεταφράζω άλλο! 


George Papandreou, prime minister of Greece (2009-11), will also join the IOP as a visiting fellow this fall. Visiting fellows traditionally meet with student groups, lead discussion groups on topical issues and their experiences in public and political service, and participate in public policy classes with students and Harvard University faculty.

http://news.harvard.edu/gazette/story/2012/07/harvards-institute-of-politics-announces-fall-fellows/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.