# #

23 Αυγ 2012

Οι Έλληνες είναι που δεν πληρώνουν τους φόρους, στις βίλες της Πάρου;



Αυτήν την διάσταση της καταγγελίας του Μανώλη Γλέζου  εδω δεν είδαμε να την κατανοούν όσοι την άκουσαν.
 Οι "αλλοδαποί" που χτίσαν τις βίλες και τις νοικιάζουν χωρίς να δηλώνουν αυτή την εμπορική πράξη, είναι συμπολίτες της Μέρκελ, του Ολάντ, του Γιούγκερ, του Κάμερον.
 Όλων αυτών που με θράσος κατηγορούν εμάς ότι δεν πληρώνουμε τους φόρους μας.
 Στα Ελληνικά νησιά είναι χιλιάδες οι βίλες που δίνουν παράνομο εισόδημα σε Γάλλους, Γερμανούς, Βέλγους, και λοιπούς εξυπνόφραγκους. - το κουτό#### = μάλλον εκ του αποτελέσματος το κρατάμε εμείς οι Νεοέλληνες.

 Το σύστημα είναι απλό....
Χτίζουν την βίλα, βάζουν αγγελίες στην χώρα τους, εισπράτουν το παραδάκι χωρίς να αποδίδουν φόρους, και τους στέλνουν να κάνουν διακοπές στα Ελληνικά νησιά σαν φιλοξενούμενοι.

 Συνήθως σε 4-5 χρόνια έχουν πλέον δυνατότητα να χτίσουν και δεύτερη βίλα. Βλέπετε το ενοίκιο είναι αρκετά υψηλό - 12 με 15.000 την εβδομάδα - και στην τιμή συμπεριλάμβάνεται και μαγείρισα, που δουλεύει συνήθως ανασφάλιστη, 7ήμερο για 600-700 ευρώ τον μήνα.

 Η συνολική φοροδιαφυγή είναι τεράστια. Και ο έλεγχος εύκολος.
 Όμως το σύστημα των κρατικοδίατων ΜΜΕ έχει αποφασίσει να μας ενοχοποιήσει για τα πάντα. 
 "Οι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους". Και βέβαια δεν περιλαμβάνουν σε αυτούς τους Έλληνες, τους επιχειρηματίες, τους καναλάρχες, τους μεγαλοεργολάβους, τους χορηγούς τους..... και φυσικά τους ευρωπαίους που βρήκαν μπανανία για να βγάλουν χρήματα με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.