# #

11 Ιουν 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..



«Έχω δει αδύναμους Έλληνες να κλαίνε, δεν έχω δει κανέναν πλούσιο, κανέναν εφοπλιστή να κλαίει.. 


Εάν εγώ είχα ανάλογο πρόβλημα στο Λουξεμβούργο, θα είχα στραφεί σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα..» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξή του στο γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό DeutschlandradioKultur. 


Δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει αυτά ο Γιούνκερ. 
Πριν λίγο καιρό χαρακτήρισε ως προπαγάνδα τις απειλές ότι θα βγει η χώρα απ το Ευρώ. «..Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν μπορώ να σκεφτώ την Ελλάδα εκτός του Ευρώ.. Αυτά είναι προπαγάνδα και πρέπει να σεβόμαστε περισσότερο την Ελληνική Δημοκρατία..» Και δεν τα λέει μόνο ο Γιούνκερ αυτά. 


Ο πρόεδρος των γερμανών ..
βιομηχάνων έχει επανειλημμένως κατηγορήσει τους έλληνες συναδέλφους του για παντελή αδιαφορία στο δράμα της χώρας τους και έλλειψη στοιχειώδους Εθνικής συνείδησης. 


Η ίδια η Λαγκάρντ, πέρα από την επαίσχυντη σύγκριση που έκανε με τα παιδιά του Νίγηρα, στην ίδια συνέντευξη είπε σαφώς ότι αν πλήρωναν οι πλούσιοι φοροφυγάδες αυτά που οφείλουν, τώρα δεν θα είμασταν σε αυτήν την κατάσταση. 


Ακόμα και ο Ομπάμα προτρέπει την Ευρώπη για μια πιο δίκαιη κοινωνικά πολιτική για να βγούμε απ την κρίση. 


Οι πάντες μιλούν για την παγκόσμια ελληνική ξεφτίλα, δηλαδή την προκλητική, ατιμώρητη και συνειδητά ασύλληπτη φοροδιαφυγή των πλουσίων, ενώ κανένα ξένο κέντρο αποφάσεων, καμιά αγορά, κανένα ΔΝΤ και καμιά Τρόικα δεν υπαγόρευσαν στον ελεεινό και προδοτικό πασοκισμό και στην εμφυλιοπολεμική ΝΔ (η οποία ανέσυρε απ τους τάφους του εμφυλίου μέχρι και τα κονσερβοκούτια) να μην πληρώσουν οι πλούσιοι και πραγματικά υπεύθυνοι. 


 Όλα αυτά λοιπόν που λένε οι ξένοι, ακριβώς τα ίδια, όταν τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε αυτοί που μάτωσαν τα χέρια τους με το μεγαλύτερο μεταπολεμικό έγκλημα στη χώρα κατά των φτωχών, μισθωτών και συνταξιούχων, καθώς και η ντόπια δωσίλογη δημοσιογραφία μας, τα χαρακτηρίζουν ως ανεύθυνα, λαϊκίστικα, επικίνδυνα και εγκληματικά που οδηγούν την χώρα έξω από την Ευρώπη! 


Απειλούν, τρομοκρατούν, εκβιάζουν και οι υπόσχονται χεσμένοι απ τη λαϊκή οργή να κάνουν τώρα τις διαπραγματεύσεις που δεν έκαναν όταν μπορούσαν. 


Φυσικά ούτε τη μάνα τους δεν πείθουν.. 


Τι συμβαίνει λοιπόν σε τούτον τον παγκοσμίως περίεργο τόπο; 


Ή ο Γιούνκερ και οι άλλοι ψηφίζουν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ και λατρεύουν τον Τσίπρα, ή οι Έλληνες σφογγοκωλάριοι πολιτικοί καθώς και η ελεεινή και δωσίλογη μεγαλοδημοσιογραφία μας, όχι μόνο δεν διαθέτουν ίχνος κοινωνικής συνείδησης, αλλά ούτε καν αυτήν την στοιχειώδη πατριωτική και εθνική συνείδηση που έχουν οι ξένοι για τον τόπο τους όσο ψηλά και αν ίστανται. 


Το μόνο που διαθέτουν είναι αδίστακτη εθελοδουλία ενώ την εθνική και πατριωτική συνείδηση που απώλεσαν την ανακαλύπτουν άφθονη μόνο με τη μορφή του σώβρακου και της φανέλας «στα γήπεδα όπου η Ελλάδα αναστενάζει», στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και στη γιουροβιζιονική αηδία.. 


Εντάξει το γράφουν και τα βιβλία: 


Ουδέποτε από την σύσταση του ελληνικού κράτους η ελληνική κυρίαρχη τάξη δεν παρουσίασε μια στοιχειώδη εθνική συνείδηση και έτσι εξηγείται σε ένα μεγάλο βαθμό τόσο η τωρινή κατάντια μας όσο και η αιώνια εθνική ντροπή μας..


http://sofistis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.