# #

14 Ιουν 2012

ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Φωτογραφία: ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Δυο εταιρίες δημοσκοπήσεων ολοκλήρωσαν σήμερα τις μετρήσεις τους για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ η μια (GPO) και της ΝΔ η άλλη (RASS). Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για...
τον Ε.Βενιζέλο ενώ και ο Α.Σαμαράς δεν μπορούμε να πούμε ότι χάρηκε κιόλας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , η ΝΔ κονταροχτυπιέται με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση , αλλά σε ποσοστά πολύ χαμηλότερα από αυτά που ακούγονται και για τους δυό, καθώς απ'ότι φαίνεται η μάχη διεξάγεται στα επίπεδα του 24-26%. Τρίτο κόμμα απ'ότι δείχνουν οι μετρήσεις έρχονται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του Π.Καμμένου με ποσοστά που ξεπερνούν το 14% στη μία δημοσκόπηση και το 12% στην άλλη. Η μεγάλη έκπληξη και η ακόμα μεγαλύτερη κεραμίδα για τον Ε.Βενιζέλο δεν είναι κάν αυτή. Απ'ότι δείχνουν και οι 2 μυστικές μετρήσεις τέταρτο κόμμα πλασάρεται η Χ.ΑΥΓΗ με ποσοστά που αγγίζουν το 10% στη μία και το 9% στην άλλη μέτρηση , ενώ το ΠΑΣΟΚ και στις δύο μετρήσεις είναι σε μονοψήφιο νούμερο και μάλιστα στα επίπεδα του 8,5 με 9%.
στις 6:00 μ.μ.


Δυο εταιρίες δημοσκοπήσεων ολοκλήρωσαν σήμερα τις μετρήσεις τους για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ η μια (GPO) και της ΝΔ η άλλη (RASS). 

Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για...
τον Ε.Βενιζέλο ενώ και ο Α.Σαμαράς δεν μπορούμε να πούμε ότι χάρηκε κιόλας. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , η ΝΔ κονταροχτυπιέται με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση , αλλά σε ποσοστά πολύ χαμηλότερα από αυτά που ακούγονται και για τους δυό, καθώς απ'ότι φαίνεται η μάχη διεξάγεται στα επίπεδα του 24-26%. 

Τρίτο κόμμα απ'ότι δείχνουν οι μετρήσεις έρχονται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του Π.Καμμένου με ποσοστά που ξεπερνούν το 14% στη μία δημοσκόπηση και το 12% στην άλλη. 

Η μεγάλη έκπληξη και η ακόμα μεγαλύτερη κεραμίδα για τον Ε.Βενιζέλο δεν είναι κάν αυτή. 

Απ'ότι δείχνουν και οι 2 μυστικές μετρήσεις τέταρτο κόμμα πλασάρεται η Χ.ΑΥΓΗ με ποσοστά που αγγίζουν το 10% στη μία και το 9% στην άλλη μέτρηση , ενώ το ΠΑΣΟΚ και στις δύο μετρήσεις είναι σε μονοψήφιο νούμερο και μάλιστα στα επίπεδα του 8,5 με 9%.

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.