# #

14 Ιουν 2012

Πανικόβλητη η Ν.Δ. κατασκεύασε ψεύτικη αφίσα με τους Καραγιουσούφ και Ζεϊμπεκ


Το γύρω των "έγκριτων" blog έχει κάνει μια υποτιθέμενη αφίσα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και η βρώμικη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται.
Πρόκειται για ένα μοντάζ που πρωτοδημοσίευσε ο Ελεύθερος Τύπος πριν μερικές μέρες και σήμερα το πήραν...γραμμή διάφοροι καλοθελητές. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε σχετική ανακοίνωσή του λέει για την εφημερίδα πως "θα κληθεί να αποδείξει στα δικαστήρια την "αλήθεια" του κατασκευασμένου δημοσιεύματος."
Παρουσιάζεται λοιπόν μια αφίσα η οποία ποτέ δεν υπήρξε, ποτέ δεν τυπώθηκε, ποτέ δεν ..
χρησιμοποιήθηκε στη Θράκη. Η οποία εικονίζει τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιουσούφ και Ζεϊμπέκ σε ένα άστοχο φωτομοντάζ. Τόσο άσχετο με τους δύο υποψήφιους που για τον δεύτερο έχει χρησιμοποιηθεί φωτογραφία του από το 2009.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συνεχίζει στην ανακοίνωσή του λέγοντας χαρακτηριστικά πως το δημοσίευμα " είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένο από τα γνωστά χαλκεία της Συγγρού και παράγοντές της όπως ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης. "
Το φωτομοντάζ περιλαμβάνει λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνεται από επικεφαλίδα: «Οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη». Το κατασκευασμένο αυτό δημοσίευμα κάνει λόγο για νοσταλγούς του παρελθόντος, οι οποίοι θα ήθελαν την επανασύσταση της Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης...
Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι η (υποτιθέμενη) αφίσα κυκλοφόρησε αρχικά -σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο left- από ακροδεξιούς της περιοχής!
Διαβάστε και το σχετικό ρεπορτάζ για το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου .


 
 
Η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος με το πρωτοσέλιδό της και θέμα που φιλοξενεί στην 12η σελίδα της συμμετέχει στον πόλεμο λάσπης της ΝΔ, που τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές έχει χτυπήσει... κόκκινο.
Στην εφημερίδα παρουσιάζεται αφίσα η οποία ποτέ δεν υπήρξε, ποτέ δεν τυπώθηκε, ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε στη Θράκη. Παρ' όλα αυτά στον Ελεύθερο Τύπο μιλούν για αφίσα! Η οποία εικονίζει τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιουσούφ και Ζεϊμπέκ σε ένα άστοχο φωτομοντάζ. Τόσο άσχετο με τους δύο υποψήφιους που για τον δεύτερο έχει χρησιμοποιηθεί φωτογραφία του από το 2009.

Το φωτομοντάζ περιλαμβάνει λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνεται από επικεφαλίδα: «Οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη». Το κατασκευασμένο αυτό δημοσίευμα κάνει λόγο για νοσταλγούς του παρελθόντος, οι οποίοι θα ήθελαν την επανασύσταση της Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης...
Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι η (υποτιθέμενη) αφίσα κυκλοφόρησε μόνο μέσω Διαδικτύου και συγκεκριμένα στο facebook και μάλιστα -σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο left- από ακροδεξιούς της περιοχής!
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η απεικόνιση της συγκεκριμένης ανάρτησης στη σελίδα της εφημερίδας είναι πολύ καλή. Πράγμα που γεννά απορίες για το πώς έφτασε το συγκεκριμένο αρχείο σε υψηλή και εκτυπώσιμη για εφημερίδα ανάλυση στον Ελεύθερο Τύπο. Ίσως έτσι ανακαλύψουμε και τον δαιμόνιο φωτομοντέρ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που διακινείται σε blogs
Το δημοσίευμα της 11ης Ιουνίου της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" που αναφέρεται στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένο από τα γνωστά χαλκεία της Συγγρού και παράγοντές της όπως ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης.
Είναι πλέον πρόδηλος ο πανικός που έχει καταλάβει τη Νέα Δημοκρατία που πια δεν έχει άλλο τρόπο να κάμψει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και καταφεύγει στη διασπορά κατασκευασμένων ειδήσεων.
Εδώ και μέρες η επιχείρηση λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εκτυλίσσεται σε πανελλήνια κλίμακα. Όμως ο λαός θα κρίνει και αυτή την τακτική της Νέας Δημοκρατίας και στις 17 του Ιούνη θα εκφράσει την ετυμηγορία του. Όσο για την εφημερίδα θα κληθεί να αποδείξει στα δικαστήρια την "αλήθεια" του κατασκευασμένου δημοσιεύματος.
Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.