# #

11 Ιουν 2012

Στέλεχος ΝΔ: «Να μας ψηφίσουν αυτοί που βολέψαμε» - BINTEO




Ενδεικτική για το πώς αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα τα κόμματα εξουσίας τους ψηφοφόρους, είναι η συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο Κιλκίς παρουσία μάλιστα του έκπτωτου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στη συγκέντρωση, ο...

ομιλητής αφού προχωρά σε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, δίνει εντολές ώστε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου να διασφαλιστεί η επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας. «Επίσης καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…«, αναφέρει ο ομιλητής και συνεχίζει:

«Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».

Η εκπληκτική αυτή ομιλία καταλήγει στο ότι αν ο καθένας φέρει έναν ακόμα που δεν πήγε να ψηφίσει την προηγούμενη φορά, την Κυριακή το βράδυ τα στελέχη της ΝΔ, θα τρίβουν τα μάτια τους από το αποτέλεσμα.

Προς το παρόν, όσοι πολίτες δεν βολεύθηκαν και δεν συνηθίζουν να τραβάνε τη μάνα και τον πατέρα τους να ψηφίσει για χάρη του κάθε βολεμένου κομματάρχη, μπορούν να τρίψουν τα μάτια τους βλέποντας το παραπάνω βίντεο.


Το πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει by allthewebnews

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!
    Αναρτήθηκε στις 6/08/2012 05:03:00 μμ. Ειδησεις,Ολα - Σχολίασε

    Αναδημοσίευση από rousfetologos.wordpress.com

    Τα έγγραφα μέσα στα αρχεία είναι ΧΩΡΙΣ μαύρες γραμμές… δεν είναι μόνο το παρακάτω βέβαια, είναι ένα απλό παράδειγμα από τα δεκάδες μέσα στα αρχεία! Κατεβάστε για περισσότερα.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ

    Μέσα περιέχονται παρακλήσεις, συστάσεις για ρουσφέτια, επισκεπτήρια, ευρετήρια κ.α. Τα έγγραφα είναι από το πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα, την περίοδο που ήταν Ευρωβουλευτής το 2005-2006. Τα βρήκα τυχαία στο facebook σε ένα λινκ που έδινε ένας εν ονόματι “Rousfetia Samara”, δεν τα διέρρευσα εγώ.

    Ωστόσο είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω την εγκυρότητα των εγγράφων γιατί γνωρίζω προσωπικά άτομα που αναφέρονται στο επισκεπτήριο (που περιέχεται μέσα στα έγγραφα) και ξέρω πολύ καλά οτι αυτά τα άτομα είχαν πάρε-δώσε με τον Σαμαρά. Για την ακρίβεια περηφανεύονται που είχαν διορίσει τα παιδιά τους. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (αν όχι της υφηλίου)!!

    Εάν είστε από Μεσσηνία δείτε τα αρχεία αναλυτικά. Αν όχι στα ρουσφέτια, στο επισκεπτήριο του γραφείου ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρείτε κάποιο γνωστό σας που ξέρετε οτι είναι κομματόσκυλο της ΝΔ.
    Εάν πάλι δεν είστε από Μεσσηνία, δείξτε τα σε κάποιον που είναι

    MIRRORS:
    • http://www.2shared.com/file/H50monvt/PROJECTBANANA.html
    • http://www.multiupload.nl/RD5CYSF5A5
    • http://depositfiles.com/files/71xkk0xio
    • http://www.uploadboost.com/sedfsf5ec1p0/PROJECTBANANA.rar
    • http://oron.com/eduhvrdp3cef
    • http://bayfiles.com/file/b9SL/ioQjUL/PROJECTBANANA.rar
    • http://www.mediafire.com/?i7wgt4x69r6kxea

    rousfetologos.wordpress.com


    ΠΗΓΗ: ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.