# #

7 Ιαν 2012

To "μεγαλειο" της γελοιοτητας των συντροφων που "κυβερνανε" (ξεπουλανε)...


Λες και είναι βγαλμένο απ’ τα αντικομουνιστικά εγχειρίδια της δεκαετίας του 1950 το παραλήρημα που ακούστηκε χτες από τον Α. Γεωργιάδη (υφυπουργό της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, για να μην ξεχνιόμαστε).

Πέρα απ’ τις ηλιθιότητες που είπε προσπαθώντας να νομιμοποιήσει στην συνείδηση του ελληνικού λαού την διορισμένη από ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες κυβέρνηση Παπαδήμιου, επιδόθηκε με ψέματα και ανοησίες σε ένα οχετό λάσπης ενάντια σε ΚΚΕ και Σύριζα.

Μαργαριτάρια τα λεγόμενα του:

 «Η Αριστερά επενδύει στο χάος», «Εμείς αγωνιούμε για να μην καταστραφεί η Ελλάδα και αυτοί αγωνιούν για το ανάποδο.

 Για το πώς θα καταστραφεί γρηγορότερα. Γιατί νομίζουν ότι μέσα από την καταστροφή θα μπορέσουν να αρπάξουν την ευκαιρία για να πάρουν την εξουσία» …

Μην περιμένετε, φυσικά να σχολιάσουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του Μπουμπούκου.

 Δεν υποτιμάμε την νοημοσύνη των αναγνωστών μας.

 Το μόνο που κάναμε είναι να συμπληρώσουμε το βίντεο με έναν χαρακτηρισμό που απέδωσε σ’ αυτόν και το κόμμα του η Λιάνα Κανέλλη, όπως και να προσθέσουμε –από ηχητικό της «Ελληνοφρένειας»- την Ελλάδα και τους Ελληνες που ονειρεύεται ο Α. Γεωργιάδης και η υπόλοιπη ληστοσυμμορία που μας κυβερνά.



http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/01/blog-post_06.html

4 σχόλια:

  1. γκεμπελακ πινει ο π...!δεν αντεχεται με τιποτα να σου κανει ο αδωνις μαθηματα κοινοβουλευτισμου!παει η οθονη του λαπτοπ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απιστευτοι ειναι..Συμβαινουν ολα αυτα στην Ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ;ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ;ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.